Gratis

Lezing over de beproeving van de ziel door Jutte Brandt

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Vrijeschool de Vuurvogel

Schansbos 5-6

2716GV Zoetermeer

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Over 'De beproeving van de ziel' 2e Mysteriedrama van Rudolf Steiner. Lezing Jutte Brandt Buys en het sprookje van de bron door leden van het Drempeltheater.

De mysteriedrama's van Rudolf Steiner brengen karma en reïncarnatie voor ons dichterbij. We beleven door de personen op het toneel, wat het betekent om een ontwikkelingsweg te gaan. We kijken met hen terug in een vorige Middeleeuwse incarnatie en krijgen steeds meer zicht op het weefwerk van hun individueel en gezamenlijk levenslot. De oudere professor Capesius, de kunstenaar Johannes, de technicus Strader, de liefdevolle Maria: zij gaan allemaal een individuele weg naar inzicht en zelfkennis. Jutte Brandt Buys interesseert zich al tientallen jaren voor de mysteriedrama’s en verzorgt een column hierover in Motief, het ledenblad van de Antroposofische Vereniging.

Kosten: 10 eur, aanmelden niet nodig

Voor meer informatie zie ook www.stanzo.nl

Opvoering van de “De beproeving van de ziel” vindt plaats op zondagmiddag 15 april 2018 in het Zuidpleintheater in Rotterdam. Kaarten voor deze voortelling zijn te verkrijgen via de website van dit theater.Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Vrijeschool de Vuurvogel

Schansbos 5-6

2716GV Zoetermeer

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen