Lezing Sportfotografie door Frits van Eldik

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Isala Theater

Stadsplein 5

2903 HH Capelle a/d IJssel

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Wij mogen Frits ontvangen in het theater in samenwerking met Canon. En daar zijn we trots op, want Frits is een gepassioneerde fotograaf die een ander kan enthousiasmeren met zijn verhaal! Na deze avond ga je naar huis met een flinke dosis aan inspiratie! Deze lezing is gratis, maar er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Meld je nu aan via de groene knop 'registreren'.

Al jaren staat Canon-fotograaf Frits van Eldik hoog in de top van de Nederlandse autosportfotografie. Die positie heeft hij bereikt door de dingen consequent anders te doen dan zijn concurrenten. Zijn enorme ervaring helpt daarbij, maar ook zijn voorbereiding is minutieus. “Je kunt niet in het vliegtuig stappen en denken: ik zie het wel als ik er ben.”

Waar: Isala Theater te Capelle a/d IJssel
Wanneer: donderdag 19 september 2019
Begin- en eindtijd: 20:00 - 22:00
Kosten: GRATIS

Over Frits van Eldik

Frits van Eldik (1969) groeide op als zoon van een garagehouder die fotografie als hobby had. Meer met de paplepel ingieten dan dit kan niet. Zoals alle fotografen van zijn generatie zette hij zijn eerste stappen in de fotografie met analoge apparatuur. Hij fotografeerde rally’s en Paas- en Pinksterraces op Zandvoort en ging vervolgens voor een fotopersbureau werken. Zijn eerste Grand Prix fotografeerde hij in 1989. De laatste jaren legt hij zich ook toe op andere competities, zoals endurance races en de Moto GP.

Frits is Canon-ambassadeur en helpt Canon mee met de ontwikkeling van nieuwe producten. Zo wordt de joystick op de verticale grip van de Canon EOS 1DX Mark II bij Canon de 'Frits-button' genoemd. "De bediening van een camera moet horizontaal en verticaal gelijk zijn. Vandaar dat ik vond dat er een tweede joystick op de camera moest."

Kamera Express behoudt zich het recht om een activiteit te annuleren en/of te verplaatsen tot 12 uur vóór de aanvangstijd op de activiteitendag.

Datum en tijd

Locatie

Isala Theater

Stadsplein 5

2903 HH Capelle a/d IJssel

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen