Lezing: Stralende huid van binnenuit

Venster Acties

Lezing: Stralende huid van binnenuit

Lezing: Stralende huid van binnenuit

Door Daan's Drogisterij

Waar en wanneer

Datum en tijd

do. 19 okt. 2023 19:30 - 21:00 CEST

Locatie

Daan's Drogisterij 8 B Langewal 8401 DD Gorredijk Netherlands

Over dit evenement

  • 1 uur 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

Een stralende huid van binnenuit!

Wist je dat onze huid het grootste orgaan van ons lichaam en erg actief is? Het is daarom niet zo verwonderlijk dat een groot aantal voedingsstoffen essentieel zijn voor een gezonde en stralende huid. Ook staat de huid in nauwe verbinding met onze darmen. Dus een goede darmgezondheid is ook belangrijk voor een gezonde huid. Het uiterlijk van de huid aan de buitenkant is zelfs een goede manier om de innerlijke gezondheid te beoordelen!

In deze lezing neemt André (voedingsdeskundige en adviseur voedingssupplementen) je mee in het belang van verschillende voedingsstoffen en de rol van de darmen in relatie tot de huid en diverse huidproblemen, en geeft hij aanwijzingen over hoe je je huid van binnenuit goed kunt verzorgen.

Ben jij benieuwd hoe je, naast eventuele uiterlijke verzorgingsproducten, nog beter voor je huid kan zorgen en bepaalde huidproblemen (zoals eczeem, onzuivere, vette, jeukende, schilferige, droge huid, huid die snel beschadigt) van binnenuit kunt aanpakken? Kom dan naar deze lezing!

Voel je welkom bij de Lezing "Stralende huid van binnenuit" van Andre op donderdagavond 19 november 19:30 - 21:00 bij Daan's Drogisterij. Inloop start v.a. 19:15 en is inclusief koffie/thee. Reserveer op tijd je plek!

Gratis entree en contante vrijwillige bijdrage om de kosten van de avond gezamenlijk te dragen.

Meld je aan via de button of via:

WhatsApp: 06-2336213| Bellen: 0513-464800 | Winkel: Kom langs!

Over de organisator

Georganiseerd door
Daan's Drogisterij

Jij en ik zijn onderdeel van de natuur, daarom moeten we haar en onszelf met respect behandelen. Daan’s Drogisterij adviseert dan ook alleen producten die het beste uit natuur en mens naar boven halen. Benieuwd wat wij jou te bieden hebben, kom gerust langs in onze verrassende winkel in Gorredijk.