€ 7,50

Lezing Verbeter je energie, concentratie, slaap en rug - Geheim van de Psoa...

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Gezondheidscentrum 't Duifje

Oude Huissenseweg 4

6834 GS Arnhem

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Wil jij graag je energie, concentratie, slaap en rug verbeteren? Begrijpen hoe stress- en traumaklachten ontstaan? En ben je ook nieuwsgierig waarom het Geheim van de Psoas cruciaal is voor het zelfhelende vermogen van het lichaam?

De psoas spieren zijn een set van spieren die ons boven- en onderlichaam met elkaar verbindt en worden beschouwd als de vecht- en vluchtspieren. Zij beschermen het meest zachte en kwetsbare deel van de romp en hebben een groot effect op de balans van ons lichaam en onze emotionele en psychische gezondheid.

Op 13 december geeft daarom Drs. Hester Appelman, psycholoog en gecertificeerd TRE® Provider in de workshopruimte van het Gezondheidscentrum 't Duifje een gratis lezing over de rol van de psoas spieren t.a.v. het zelfhelende vermogen van ons lichaam.

Zij heeft zelf m.b.v. TRE® haar eigen trauma’s kunnen verwerken en ervaren hoe ontzettend intelligent het lichaam is en hoe krachtig TRE® is. Haar missie is om zoveel mogelijk mensen en m.n. zwangeren en moeders te leren hoe ze makkelijk diep kunnen gaan ontspannen en ervaren hoe het hoofd en lichaam optimaal kunnen samenwerken.

Tijdens deze interactieve lezing deelt zij haar kennis over hoe stressklachten ontstaan, waarom zoveel mensen er last hebben, wat de psoas spieren ermee te maken hebben en wat er voor nodig is om zelf makkelijk stress en trauma los te laten.

Aansluitend aan de theoretische introductie zal zij m.b.v. een cliënt demonstreren hoe de psoas spieren spanning loslaten d.m.v. trillingen en is er aansluitend ruimte om vragen te stellen. Zij zal na afloop een oefening meegeven om zelf spanning vanuit de psoas spieren los te kunnen laten.

Ben jij ook opzoek naar een manier om makkelijk en diepgaand stress los te kunnen laten?
Iedereen die last heeft van stress- of traumaklachten, of met cliënten werkt die deze klachten hebben, is van harte welkom om deze lezing bij te wonen. De lezing start om 20.00 uur en eindigt om 21.45 uur.

De toegang is gratis, er wordt slechts een bijdrage van voor de koffie, thee en huur van de locatie gevraagd van €7,50.
Er is slechts plek voor 25 mensen, dus is het aan te raden om je op tijd aan te melden!

Graag tot dan en warme groet Hester
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Gezondheidscentrum 't Duifje

Oude Huissenseweg 4

6834 GS Arnhem

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen