Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Makro Beverwijk

126 Parallelweg

1948 NN Beverwijk

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Spreek jij die taal vloeiend? De lichaamstaal? “Hoor” jij met je ogen wat er gezegd wordt? En “zeg” jij met je lichaam hetzelfde als met je mond?
Zie jij het als de lichaamstaal en het gesproken woord niet overeenstemmen? En weet je hoe je daarop moet reageren?

Je communiceert altijd: met klanten, leveranciers, medewerkers, partners enz. Communicatie is niet alleen het gesproken woord, het is ook wat we zeggen met ons lichaam.

Als je een betere luisteraar wilt worden en begrijpen wat mensen echt bedoelen, is kennis van non-verbale communicatie essentieel. Non-verbale communicatie is veel belangrijker dan hetgeen wordt gezegd, omdat het meestal onbewust gebeurt.

Paul Smulders, internationaal sales en management trainer en oprichter en directeur van Train ‘n Gain, een innovatief online en offline trainingsbureau voor verkoopvaardigheden. geeft op 19 september 2018 tussen 16:00 uur en 18:00 uur een exclusieve workshop op het Netwerkplein in Makro Beverwijk.
Naast een interactieve deelname aan de workshop krijg je ook toegang tot een micro-learning app met talloze opgaven, voorbeelden en theorie over lichaamstaal.

Aanmelden
Meld je gratis aan voor deze exclusieve workshop via de ticketknop of door een e-mail te sturen naar Linda Commandeur (Netwerkcoördinator) via netwerkplein.beverwijk@makro.nl.

Foodcourt dineren
Aansluitend genieten van een heerlijk en exclusief 3-gangen diner in het Foodcourt van Makro Beverwijk voor een fantastische prijs van €20,00?
Reserveer snel je plaats door een e-mail te sturen naar Linda Commandeur via netwerkplein.beverwijk@makro.nl.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Makro Beverwijk

126 Parallelweg

1948 NN Beverwijk

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen