Gratis

Licht van Gudula

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Gudulakerk Lochem

Markt

7241 AX Lochem

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Meditatieve bijeenkomst met stilte, gitaarmuziek en kaarslicht in de eeuwenoude Gudulakerk in Lochem

Over dit evenement

Er is veel gaande in de wereld en in ons eigen leven. Waar vinden we nog de stilte om even op adem te komen en ons te laten inspireren? Onder de naam “Licht van Gudula” wordt de Gudulakerk in Lochem 4 keer per jaar opengesteld voor iedereen die zich wil laten raken door stilte, kaarslicht, muziek en de sfeer van de eeuwenoude Gudulakerk. Je hoeft niet religieus te zijn om de Gudulakerk binnen te stappen. Licht, muziek en stilte zijn van en voor iedereen. De kerk wordt verlicht met kaarsjes en er is mogelijkheid om kaarsjes te branden. Iedereen, ongeacht culturele of religieuze achtergrond, is van harte welkom! Laat je verrassen door de sfeer en geniet tussen de stiltemomenten door van de prachtige gitaarmuziek van Marcel Verheugd. Datum: zaterdagavond 26 juni, Locatie: Gudulakerk, Markt 1 te LochemTijd: 19.00 – 21.00 uur. Men kan komen en gaan wanneer men wil. Entree: gratis. Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd bij de uitgang om de onkosten te dekken.


		Afbeelding van Licht van Gudula
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Gudulakerk Lochem

Markt

7241 AX Lochem

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Licht van Gudula

Organisator van Licht van Gudula

Licht van Gudula is een project in de Gudulakerk in Lochem. Vier keer per jaar wordt de kerk opgesteld voor stilte, muziek, meditatie, bezinning. Er is kaarslicht en sfeer. Iedereen, ongeacht culturele of religieuze achtergrond, kan binnenkomen en gaan wanneer men wil.

De volgende bijeenkomsten vinden plaats op zaterdagavond 26 juni van 19 - 21 uur. 

Entree: gratis. Vrije gift

Licht van Gudula wordt georganiseerd door een werkgroep bestaande uit: Corien Veenhuizen, Els Hegger, Ben Hemmer, Pieter van de Pol en Gerthe Lamers

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen