€ 12,78

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Effenaar

Dommelstraat 2

5611 CK Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Lichtpunt; een compleet nieuw evenement in hartje Eindhoven. Samen met een aantal lokale helden bezorgen we je een heerlijk intieme avond met de lekkerste deephouse en techno. Dit samen met een laagdrempelige toegangsprijs zorgen voor een compleet nieuwe dimensie binnen de dance en clubscene in Eindhoven.

Wie Freek Coppens aka Ferreck Dawn is hoeven we niemand meer uit te leggen. Freek draait op de grootste festivals overal ter wereld. Enkele hoogtepunten in zijn carrièrezijn AMF Amsterdam, Tomorrowland België en Daydream Mexico. In 2014 heeft Freek een contract getekend bij Spinnin' Records en heeft sindsdien een aantal zeer succesvolle platen uitgebracht.

Op 6 oktober zal hij samen met een aantal bevriende DJ's op de eerste editie van Lichtpunt draaien in de Effenaar in Eindhoven!

Line up;
Ferreck Dawn
Relativ (Buurman & Buurman)
Pieter Lepelaars
Shakèd

Veelgestelde vragen

Heb je een id nodig of is er een leeftijdsgrens?
De minimale leeftijd voor Lichtpunt is 18 jaar. Bij de ingang kan er gevraagd worden je te legitimeren. Zorg er dus voor dat je altijd een legitimatiebewijs bij de hand hebt,

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?
Parkeren kan op het parkeerterrein aan de Fuutlaan. Nog makkelijk is natuurlijk met de fiets of het openbaar vervoer te komen. Voor de deur van de Effenaar zijn meer dan voldoende fietsenstallingen. Vanuit CS Eindhoven loopt je binnen 2 minuten naar de Effenaar.

Moet ik mijn ticket afgedrukt meenemen?
Tickets kunnen zowel digitaal als afgedrukt gescand worden. Via de Eventbrite app kun je heel makkelijk je ticket laten scannen. Zorg dat je bij de ingang je ticket gereed hebt om rijen te voorkomen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Effenaar

Dommelstraat 2

5611 CK Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen