€ 25,03 – € 52,20

* Lien De Pau * Get Real * KICK OFF BOOK Tour Vlaanderen *

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Sint-Truiden

Klaarchitectuur

Breendonkstraat 41

Sint-Truiden

Belgium

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

LIEN DE PAU interviewed by NELE LIJNEN, auteur van Win for Life, hét Vlaamse boek over het basisinkomen!

@ http://www.klaarchitectuur.be/
Bestel nu jouw GET REAL-ticket voor:

 • de presentatie van het boek voor Echte Goestingdoeners:
  'Get REAL. Voor wie elke dag zijn goesting wil doen' door Lien De Pau

 • het interview & duo-gesprek met: Nele Lijnen, auteur van Win for Life, het Vlaamse boek over het basisinkomen

 • een COOL netwerk-event in een state-of-the-art design locatie met very wise vibes:
  Klaarchitectuur in Sint-Truiden

 • jouw unieke exemplaar van Lien's Eerste Boek GET REAL


LIEN DE PAU

“De beste surfer is niet zij
die de beste techniek heeft.
Het is zij die het meeste plezier beleeft.”

www.getrealbylien.com


Lien De Pau is 35 en wordt elke ochtend wakker zonder wekker. Wanneer ze haar ogen opent, komt één gedachte in haar op: ‘Wat wil ik vandaag het allerliefste doen?’

In haar boek GET REAL vertelt ze voor het eerst het echte verhaal. Hoe ze haar leven omturnde van slaaf tot surfster. En vooral hoe ook jij dit voor jezelf kunt waarmaken.

Liens tocht? Die liep van workaholic & business consultant, die huilend op de vloer van haar chique stadsappartement naar adem hapte, naar wereldreizigster zonder bagage.

Onmogelijk? Onrealistisch? Een tikje geschift zelfs? Think again. Ook jij kan je uitgestippelde pad verlaten. Wanneer je het gevoel hebt geen kant meer op te kunnen in de huidige ratrace van werk, gezin en andere verplichtingen. Waag de sprong en ga op zoek naar je ware zelf.

Liens zoektocht leidde haar langs 3 continenten en meer dan 40 landen. Het was een ontsnappingspoging met moeilijke keuzes maar ook met louterende ervaringen. Om zo uiteindelijk de kans te krijgen om het leven te leiden waar ze altijd al van droomde.

Dit boek is een leidraad voor iedereen die geen goesting meer heeft om het leven van een grijze muis te leiden. Voor iedereen die geen spijt wil krijgen en goesting heeft om het leven van je dromen te leiden. Of je nu droomt van af en toe een zijstapje van het platgetreden pad of je wil jezelf volledig heruitvinden, Lien deed het je allemaal voor! Kruip met dit boek op de bank, en vind je echte zelf.


NELE LIJNEN

Nele Lijnen is een gepassioneerde politica en ijvert al meer dan 20 jaar voor het onvoorwaardelijk basisinkomen. Een echte pionierster dus, met een verhaal dat helemaal complementair is met dat van Lien De Pau en haar boek Get Real.

https://www.winforlifeboek.be

Nele over 'Win for Life":"De liefde tussen het basisinkomen en mezelf startte in 1997, toen ik terugkwam van Venezuela. Na een interculturele uitwisseling van één jaar als student leerde ik Frans en Marita kennen, twee mensen met een hart van goud en gezegend met een flinke dosis gezond verstand en oprechtheid. Zij stelden hun huis en hart open voor buitenlandse studenten en lieten zelf ook hun twee dochters en later eveneens hun twee Congolese pleegdochters uitvliegen om de wereld te ontdekken. Ze waren ook Vivanters, lid van de politieke ‘beweging’ die in 1997 werd opgericht door Roland Duchâtelet. Telkens ik Frans en Marita ergens in Limburg tegenkwam, namen ze elk moment te baat om me te vertellen over de drie uitgangspunten van Vivant:

 • Geen belasting op arbeid, maar op producten.
 • Directe democratie via referenda.
 • Een onvoorwaardelijk, universeel en individueel basisinkomen.

Naast deze invloedrijke ontmoetingen kwam ik door toeval nog op een andere manier in contact met ‘de wereld van het basisinkomen’. Gedreven door mijn persoonlijke drang naar vrijheid doorliep ik mijn jaren aan de hogeschool in Hasselt – de huidige PXL Hogeschool – als zelfstandig student. Ik ging tijdens weekdagen naar de les en op vrijdag, zaterdag en alle schoolvakanties werkte ik aan de kassa bij de Superconfex in Kuringen. Daarom koos ik voor een stageplaats dicht bij huis, omdat ik naast de stage ook gewoon mijn kost moest verdienen. Ik kwam terecht bij TVLokaal.com van Roland Duchâtelet, die al gauw mijn politieke vader werd. Het Belgische internettelevisiestation – zeg maar gerust de voorloper van YouTube – was gehuisvest in de gebouwen van Melexis in Tessenderlo. Dit bedrijf maakt micro-elektronica voor de autoassemblage. Elke auto die ergens ter wereld van de band rolt, heeft gemiddeld acht Melexis-chips aan boord. Na mijn stage mocht ik in het bedrijf blijven werken en zo zette ik mijn eerste echte professionele stappen onder de vleugels van Roland en geïnspireerd door Françoise Chombar, de CEO van Melexis. Ze werkten er in een ‘open office’- structuur en hoewel ik me niet met halfgeleiders of chips bezighield, ademde ik mee de gedrevenheid van het bedrijf uit.


BENIEUWD...

Benieuwd naar hoe de life design experte Lien & basis inkomen-experte Nele Lijnen naar elkaars werk kijken, elk vanuit hun eigen ervaring en expertise?

Om te weten te komen hoe deze 2 ondernemende vrouwen voor zichzelf de job van hun leven creëerden?

(Jà, het kàn dus :) )

Nood aan een laatste zetje en aan een flinke dosis positieve zomer-vibes?

Schrijf je dan zeker in en bestel nu je tickets!


#Liefs &
#BEBRAVE
#BEMILD
#BEMARVELLOUSMASKE*-TEER


Carina
UPCOMING EVENT:

23 juni, 18u30, BREDENE:

Lien De Pau meets the Dinobusters Elke Wambacq & Nancy De Vogelaere


https://www.eventbrite.nl/e/tickets-lien-de-pau-get-real-kick-off-book-tour-vlaanderen-33518709362

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Sint-Truiden

Klaarchitectuur

Breendonkstraat 41

Sint-Truiden

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen