Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bibliotheek Ypenburg

8 Schrabber

2596 SR Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Een feestelijke mee-doe-voorstelling voor kinderen (5+) en hun ouders. Deze voorstelling is onderdeel van De Betovering.

Over dit evenement

Heb je je wel eens afgevraagd wat er zou gebeuren als een boek echt tot leven zou komen? Wat voor avontuur zou je meemaken als je in het verhaal zou kunnen stappen en zelf de held wordt uit het boek? Probeer het eens. Met behulp van speciale koptelefoons brengt Lieve Lieven je naar werelden die je niet voor mogelijk had gehouden. Een mee-doe-luister-voorstelling van Daan Draait voor kinderen van 5 tot 12 jaar.

Daan Draait

Daniel van den Broeke is theatermaker/kunstenaar uit Rotterdam. In 2002 afgestudeerd in Utrecht aan de toneelschool en sindsdien altijd als zelfstandig theatermaker bezig geweest.

De Betovering. De leukste herfstvakantie van Nederland!

Deze voorstelling is onderdeel van De Betovering. Van 18 tot en met 26 oktober staat cultureel Den Haag op ongeveer 500 verschillende locaties geheel in het teken van Festival De Betovering! Met dit jaar ruim 500 nationale en internationale voorstellingen, films en workshops belooft de 20ste editie van dit jaarlijkse festival in de herfstvakantie weer een groot feest te worden voor álle kinderen t/m 12 jaar. voor het hele programma kijk op: www.debetovering.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bibliotheek Ypenburg

8 Schrabber

2596 SR Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen