Limited Edition Inspiratiedag

Venster Acties

Limited Edition Inspiratiedag

Inspiratiedag over kerk en geloof, speciaal voor mensen met een beperking en hun naasten, en kerken en andere betrokken professionals

Door CityKerk Amsterdam

Waar en wanneer

Datum en tijd

za. 17 jun. 2023 13:00 - 17:30 CEST

Locatie

De Bron Watergraafsmeer 74 Middenweg 1097 BS Amsterdam Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

Op 17 juni organiseert CityKerk Amsterdam samen met een aantal partners de Limited Edition Inspiratiedag. Mensen met een beperking of ziekte, hun naasten, kerken en professionals uit het veld komen samen om de verhalen te horen van mensen met een beperking. Vaak staan zij aan de marge van de kerk en van de samenleving, maar de CityKerk is ervan overtuigd dat we kwetsbaarheid juist in het middelpunt van kerk en samenleving moeten plaatsen.

Tijdens deze inspiratiedag willen we daar een begin mee maken en mensen met een beperking en hun naasten aan het woord laten over hun ervaringen met God, spiritualiteit en geloof. Thijs Tromp, bijzonder hoogleraar Diaconaat aan de Protestantse Theologische Universiteit, zal daar ook over spreken. Daarnaast zullen er verschillende workshops worden gegeven, bijv. over het meer inclusief en toegankelijk maken van je kerk. Uiteraard is er veel ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en van elkaar te leren.

13:00 uur inloop, 13:30 uur start programma

Voor vragen over toegankelijkheid, neem contact op met Hanna Yoo (info@bureauhanna.nl / 0634503933)

Over de organisator

Georganiseerd door
CityKerk Amsterdam

CityKerk is een nieuw idee rondom vier waarden: stads-spiritualiteit, aspiratie, ritme en vrijheid. Wat levert die combinatie van waarden op, in een oud, inspirerend kerkgebouw ergens in de stad Amsterdam?