€ 0 – € 12,50

Lindenhoff Fine Food Farm

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Rijksstraatweg 21

1396 JC Baambrugge

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Met trots presenteren we je het hart van ons bedrijf tijdens de Lindenhoff Fine Food Farm. Onze producenten, boeren, telers en ambachtslieden staan klaar om jou te ontmoeten. Laat je onderdompelen in de weelde van authentieke smaak.

Kom kijken bij de kookworkshops van onze chefs, loop de wijnroute of neem een kijkje in de geheime tuin van Jonathan. Wil je meer? Start je dag met een koffie-tasting van Stooker of een theeproeverij van Crusio. Menno bakt live brood in een steenoven, San Mauro geeft de hele dag door olijfolie proeverijen, de Prael heeft een Farmhouse Ale voor ons gebrouwen en op het Foodplein wordt je door HotmamaHot in de watten gelegd. Voor de kinderen is er een speciaal programma samengesteld. Kinderkookworkshops, een speurtocht door de tuin, een springkussen en verse ijsjes zijn nog maar een greep uit de ingrediënten van een geslaagde dag.

Kom genieten hét foodfestival van authentieke smaak op zaterdag 23 september en zondag 24 september. Met meer dan 40 gepassioneerde producenten en topchefs die komen koken, een uitgebreide foodmarkt, workshops, proeverijen, activiteiten voor de kinderen en nog veel meer - kortom dit mag u niet missen!

Koop nu je kaarten online voor €12,50! (kaartverkoop aan de deur is €15,00) - Kids t/m 12 jaar mogen gratis naar binnen. Tot in september!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Rijksstraatweg 21

1396 JC Baambrugge

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen