Gratis

Line – Off – Line Liesje van den Berk tijdens Mind Your Step

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Zone2Source

4 Amstelpark

1083 HZ Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
In de performatieve tekenwandeling “Line – off − line” ga je samen met Liesje via tekenacties een dialoog aan met het Amstelpark en elkaar.

Over dit evenement

“Line – off − line” is onderdeel van de tentoonstelling Mind Your Step en vindt plaats op 4 oktober (vrije inloop), 14 oktober en 31 oktober.

Deze performance is ontstaan als tegenreactie op het telefoongebruik in onze huidige samenleving. Wij houden onze telefoon vast als een kostbaar object. Weinig onderlinge gesprekken of open blikken wanneer we onderweg zijn, maar wanhopig gestaar naar de telefoon op zoek naar contact elders. Waar zijn we? Door de telefoon zijn we vaak in meerder werelden en werkelijkheden tegelijk, maar zijn we nog wel echt HIER?

In deze wandeling vraagt Liesje van den Berk de deelnemers hun telefoon tijdelijk te vervangen voor een blanco papieren telefoon en grafietpotlood om in stilte en concentratie te gaan wandelen en tekenen in het Amstelpark.

De workshop is gratis als onderdeel van de tentoonstellng Mind Your Step georganiseerd door Zone2Source. Een donatie voor het schetsboekje dat je achteraf kunt meenemen stellen we op prijs.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Zone2Source

4 Amstelpark

1083 HZ Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen