Gratis

LinkedIn College Guy Strijbosch voor leden PmdV en bibliotheek Veendam

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

vanBeresteyn

5a Museumplein

9641 AD Veendam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Parkmanagement De Veenkolonien (PmdV) heeft samen met Biblionet Groningen en LinkedIn strateeg Guy Strijbosch een LinkedIn College georganiseerd om ondernemers te leren hoe ze zakelijk meer uit LinkedIn kunnen halen. Guy Strijbosch is zonder twijfel de Linkedin Strateeg van Noord-Nederland.

Het LinkedIn College wordt woensdagavond 10 oktober om 19.30 uur gegeven in de bibliotheek in cultuurcentrum vanBeresteyn in Veendam.

Toegang is gratis voor leden van Parkmanagement De Veenkolonien, Biblionet Groningen en ondernemersorganisaties waarmee PMDV samenwerkt als zij in het bezit zijn van een gratis ticket dat zij hebben gekregen via de website PmdV.nl of de ticketsite Eventbrite.

De meeste ondernemers hebben ooit een profiel aangemaakt op Linkedin. Veel ondernemers gebruiken LinkedIn vervolgens alleen als digitale visitekaartenbak. Dat is jammer. Want er is veel meer mogelijk.

Wat dan? Dat en meer gaat Guy Strijbosch woensdagavond oktober vertellen en ook laten ervaren. Ook als je denkt dat je al redelijk op de hoogte bent van de mogelijkheden die LinkedIn biedt weet Guy Strijbosch je ongetwijfeld nog te verrassen.

Kortom: meldt je nu aan voor het LinkedIn College dat PmdV samen met Biblionet Groningen heeft georganiseerd.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

vanBeresteyn

5a Museumplein

9641 AD Veendam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen