Verkoop beëindigd

Meerdere data

LinkedIn | Verbeter je profiel en maak jezelf vindbaar online

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

LinkedIn heeft 4,3 miljoen gebruikers. 0,4 daarvan gebruiken het dagelijks. LinkedIn is voor mij onmisbaar in het onderhouden van contacten met mijn netwerk en het verspreiden van mijn kennis. Het is een van de uitingen van mijzelf als merk.Laat jij dat nu ook zijn, een merk! Of je het nu wilt of niet. Als je jezelf online opzoekt in Google kom je geheid iets van jezelf tegen. Met het invullen van je LinkedIn profiel bepaal je zelf hoe je online vindbaar bent. Want LinkedIn komt hoog in de zoekresultaten van Google terecht. Hoe wil jij vindbaar zijn? Tijdens dit LinkedIn webinar gaan we samen aan de slag met het invullen of verbeteren van jouw LinkedIn profiel

Volg ons webinar en je krijgt:

  • Een profielcheck: Wij controleren je profiel. Je krijgt huiswerk om na te denken over hoe jij jezelf online gaat voorstellen.
  • Tips voor het gebruik van LinkedIn die relevant zijn voor jou. Vooraf krijgen we graag meer informatie over jou en je bedrijf waardoor we je tips op maat kunnen geven. Denk aan LinkedIn groepen en personen die je kunt volgen.
  • Suggesties ter verbetering van je profiel. We kijken naar je LinkedIn samenvatting, je opleiding en meer onderdelen van het LinkedIn profiel. Door gebruik te maken van de juiste zoekwoorden is je profiel sneller vindbaar. Je bouwt zo bewust aan je eigen merk, je online zichtbaarheid. Erg nuttig als je in een netwerkorganisatie zit of aan social selling doet.

Dit webinar wordt gegeven door Anke van der Sluis.

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen