Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Seats2meet Eindhoven Strijp-S

24 Torenallee

5617 BD Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

LinkedIn maar dan offline?

Op 20 april organiseren wij een tweede bijeenkomst die niet over LinkedIn gaat. Dit evenement gaat namelijk over waar het echt om draait: mensen die mensen ontmoeten.

Gewoon op een vrijdagochtend van 09:00 tot 11:00. Koffie met je netwerk. Je eigen lokale netwerk, want jij bepaalt mee wie er komt. Dat doe je eenvoudig door dit even op LinkedIn te delen en daarmee je lokale netwerk uit te nodigen.

Bij de eerste editie op 28 februari hadden we ruim 80 deelnemers. Er werd echt genetwerkt en veel nieuwe connecties gemaakt en zelfs afspraken. Een zinvolle besteding dus die om een vervolg vraagt.

LinkedIn Local als beweging

Begonnen in Australie in de zomer van 2017 is dit langzaam aan het uitgroeien tot een wereldwijd fenomeen. Bijeenkomsten zonder sprekers of programma. Gewoon koffie en drinken en ontmoeten. Geen sales pitches maar gesprekken. In Nederland is het al opgepikt in Amsterdam en Den Haag. Dus logisch dat Eindhoven ook hier aan mee doet!

Een gesprek beginnen met een 'vreemde'?

Sommigen vinden het moeilijk om direct een gesprek te starten met iemand die ze niet eerder hebben gesproken. Daar hebben we iets opgedacht met handige conversatie starters die we uitdelen.

Gratis? Nee.

Nee, je betaalt 5 euro bij binnenkomst en dan mag je alle koffie, thee en koekjes hebben die je wilt.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Seats2meet Eindhoven Strijp-S

24 Torenallee

5617 BD Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen