Literaire show met Kluun en Ivo Victoria
€ 0 – € 10
Literaire show met Kluun en Ivo Victoria

Literaire show met Kluun en Ivo Victoria

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Centrale Bibliotheek

68 Spui

2511 BT Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Ivo Victoria geldt als Vlaamse schrijver, maar woont al jaren in Nederland. Behalve schrijver is Victoria ook columnist en (literair) programmeur voor festivals als Lowlands en Down The Rabbit Hole. Daarnaast heeft hij met Rob Waumans een vaste literaire talkshow. Billie & Seb is zijn vierde roman. Het is een verhaal over zielsverwantschap, over spel en ernst, maar bovenal over de vraag of we nog wel in staat zijn werkelijk te voelen in een wereld die al lang niet meer bevochten hoeft te worden. De roman is zojuist verschenen en wordt nu al Ivo Victoria's meesterproef genoemd.

Met meer dan 1 miljoen verkochte exemplaren schreef Kluun de best verkochte Nederlandse debuutroman aller tijden: Komt een vrouw bij de dokter (2003). Ook zijn volgende boeken, waaronder De weduwnaar (2006) werden megasellers. Daarna bleef het even stil en werd zijn langverwachte nieuwe roman meerdere malen uitgesteld. Maar nu is het eindelijk zover: eind februari ligt DJ in de winkel! DJ is een roman over een wereld waarin iedereen iedereen gebruikt, geld en roem het hoogste goed zijn geworden en niets, maar dan ook niets meer echt is.Kluun zet ons aan het denken en neemt ons mee naar de wereld van superstar-dj’s in Las Vegas en het Burning Man-festival in Black Rock Desert, Nevada. En onze reis begint in Studio B van de Haagse Bibliotheek, waar Kluun op 3 maart zelf over DJ komt vertellen!

Programma geproduceerd door Mira Feticu en Marcel Theeuwes van Bibliotheek Den Haag. Met boekverkoop door Van Stockum boekhandel.

Gekochte tickets kunnen niet gerestitueerd worden. Tickets zijn wel overdraagbaar.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Centrale Bibliotheek

68 Spui

2511 BT Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen