€ 10,90 – € 27,25

Meerdere data

Little Women - an opera by Mark Adamo

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Koninklijk Conservatorium

1 Juliana van Stolberglaan

2595 CA Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Jo, Meg, Beth en Amy. Vier zussen en onafscheidelijk. Een kindertijd als in een sprookje. Maar de tijd raast voort. Liefde en Dood komen voorbij, het gezin valt langzaam uit elkaar. Jo ziet haar zussen één voor één vertrekken en voelt zich verraden. Verraden door haar zussen, verraden door het leven. Ze wil en zal dit niet laten gebeuren. In 'Little women' volgen we Jo in haar strijd om het verleden vast te houden en de voortdenderende tijd een halt toe te roepen.

Mark Adamo maakte in 1996 een opera van dit wereldberoemde en veel verfilmde boek. 'Little women' beleeft bij de Dutch National Opera Academy zijn Nederlandse première onder leiding van dirigent Karel Deseure en in regie van Daniël van Klaveren.


DUTCH NATIONAL OPERA ACADEMY (DNOA) is de masteropleiding opera van het Conservatorium van Amsterdam en het Koninklijk Conservatorium Den Haag. DNOA biedt uitzonderlijk zangtalent een tweejarige intensieve opera-opleiding. De studenten volgen dramalessen, fysieke theatertraining, auditietraining, vocalcoaching en masterclasses door internationale opera grootheden. De afgelopen periode werden deze verzorgd door onder meer Anna Bonitatibus, Sir Willard White en John Mark Ainsley en Pietro Spagnoli. Naast deze masterclasses krijgen DNOA-studenten de kans om twee keer per jaar deel te nemen aan een volledig geënsceneerde productie met professionele orkestbegeleiding. Zo werden onder meer Hänsel und Gretel van Humperdinck en Mozarts Così fan tutte met het Nationaal Jeugd Orkest uitgevoerd. In samenwerking met het Residentie Orkest produceerde DNOA Cendrillon van Massenet en stond dit seizoen Radamisto van Händel op het programma.

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten en optredens van Dutch National Opera Academy?

Raadpleeg www.opera-academy.nl of bezoek onze facebookpagina voor het laatste nieuws.

Delen met vrienden

Locatie

Koninklijk Conservatorium

1 Juliana van Stolberglaan

2595 CA Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen