Live A Cause Nederland

Venster Acties

Live A Cause Nederland

Twee inspirerende dagen waarin je leert welke skills je inzet om het beste uit jouw dōTERRA business te halen en te voldoen aan jouw purpose

Door Frank Oddens

Waar en wanneer

Datum en tijd

vr. 7 jul. 2023 09:30 - za. 8 jul. 2023 16:30 CEST

Locatie

Stayokay Hostel Soest 16 Bosstraat 3766 AG Soest Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 1 dag 7 uren
  • eTicket voor mobiel

Dit evenement (en deze prijs) is inclusief 2x lunch, 1x diner, drinken, snacks en overnachting

Early bird prijs € 169,- tot en met zaterdag 11 februari.

Er zijn maar 60 plekken beschikbaar!

We starten vrijdag 7 juli 2023 om 9:30 in de ochtend (op de locatie) en sluiten dit evenement op zaterdag 8 juli om 16:30 af.

(vrijdag 7 juli is er een dag- én avondprogramma!)

Dieetwensen

Wij houden rekening met jouw dieetwens of allergie. Geef dit bij je aanmelding meteen per mail door aan Esther Vossleman: esther@eoac.nl en geef duidelijk aan wat je niet mag eten en wat vervangede opties voor je kunnen zijn.

De vier thema’s die aandacht krijgen:

Skills

Handvatten die je nodig hebt in jouw business. Deze worden uitgediept en toegelicht door sprekers die zelf deze skills goed beheersen.

Mindset

Als ondernemer is het succes van jouw business bijna direct te linken aan hoe jij je eigen gedachten beheerst en leiding geeft.

Leiderschap

Nu je een team hebt, komt hier ook een stuk leiderschap bij kijken. Hoe kun jij een fijne sfeer creëren en hoe geef je leiding door eerst jezelf te leiden en authentiek te zijn.

Purpose

dōTERRA heeft een sociale impact missie: to heal the world. Dit betekent dat we allemaal bezig zijn met iets veel groters dan wijzelf. Op kleinere schaal geeft succesvol zijn met dōTERRA ons ook de ruimte om onze eigen dromen te realiseren. Wat zijn die dromen voor jou?

Gastsprekers

We hebben inspirerende sprekers voor deze dagen uitgenodigd

Deze Nederlandse editie van LIVE A CAUSE is georganiseerd door:

Priscilla Siswoko, Willem-Paul & Loussanna Koenen en Isadora Caporali, Frank Oddens

Wie wil deelnemen, moet ten minste twee mensen hebben enrolled en serieus willen bouwen.

Dit zorgt dat je makkelijker de dingen in de juiste context kan plaatsen omdat je dan al wat afstand hebt afgelegd in je dōTERRA reis.

Praktische informatie

Taal : De meeste presentaties en workshops zijn Nederlands gesproken, maar sommige zullen mogelijk in het Engels zijn, als er buitenlandse gastsprekers zijn (er is geen vertaling beschikbaar).

Locatie: Stay Okay in Soest, een mooie bosrijke omgeving

Voldoende gratis parkeergelegenheid

Makkelijk bereikbaar met OV

Overnachting

Buiten het programma zijn er mooie momenten om met elkaar te verbinden. De ochtenden starten we vroeg en vrijdag avond zal er een activiteit op het programma staan. Mede hierdoor hebben we gekozen voor deze fijne locatie zodat we gezamenlijk kunnen blijven overnachten.

Je slaapt met verschillende medeondernemers in kleine groepjes samen op gedeelde slaapkamers. In het verleden hebben we hier de mooiste vriendschappen en connecties uit zien ontstaan. Mannen en vrouwen slapen apart. Je kunt contact opnemen met Esther Vosselman indien je een een- of tweepersoons kamer wilt boeken, dit kan op eigen extra kosten (van deze kamers zijn er een beperkt aantal beschikbaar).

Non refundable

Dit betekent geen geld terug garantie, uiteraard kan je je eigen ticket wel zelf doorverkopen wanneer je onverwachts niet kunt deelnemen.

Voor wie is dit evenement?

Voor iedereen die klaar is voor de volgende stap met zijn/haar dōTERRA business en minstens twee enrollments hebben gedaan en serieus wilt bouwen.

Dit event organiseren we tegen kostprijs. Geld wat overblijft na dat de kosten zijn gedekt doneren wij aan Home for All.

Vragen

Voor vragen kun je contact opnemen met Esther Vosselman: esther@eoac.nl

Wij hebben er zin in en kijken uit naar inspirerende dagen, mooie verbindingen en heel veel plezier met elkaar!

Over de organisator

Georganiseerd door
Frank Oddens