Live event - Professional Pitch training (TU/e campus)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bedrijvencentrum Catalyst

31 De Lismortel

5612 AR Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Live event - Goede presentatievaardigheden maken het verschil maken voor succes! Doe nu mee aan de basistraining in 3 dagdelen (1.5 m proof)

Over dit evenement

Speciaal aanbod! Goede presentatievaardigheden kunnen het verschil maken om succesvol te zijn. Twice organiseert samen met Pitch Perfect een toffe Professional Pitch training op drie dagdelen: op donderdagochtend 17 september, donderdagochtend 24 september en donderdagochtend 1 oktober 2020. In deze drie dagdelen breng je in de basistraining jouw presentatie skills naar een professioneel niveau. Een inspirerende ervaringsgerichte cursus waarbij bewustwording en authenticiteit centraal staan. In drie groepssessies leer je met maximaal 9 anderen door prikkelende oefeningen hoe je met een heldere opbouw en expressie jouw verhaal versterkt, en hoe je comfortabel en met overtuiging op het podium staat.

De trainingen, verdeeld in 3 sessies, vinden plaats bij TWICE op de TU/e campus (Hub Twinning, Lismortel 31 Eindhoven) van 9.30-12.30 uur. Voldoende ruimte om de 1.5 meter afstand te waarborgen.

Programma

Sessie 1 17-9-2020: Less is more. Op basis van jouw eigen presentatie ga je op zoek naar de essentie van jouw verhaal. Wat wil jij nou eigenlijk vertellen? Met de gedachte ‘less is more’ geven we je kennis en inzicht om scherp en helder te focussen op de elementen die jouw verhaal uniek maken

Sessie 2 24-09-2020: Authentic expression. Authenticiteit is essentieel voor een overtuigende presentatie. Dat betekent niet dat er geen rek zit in jouw expressieve vermogens. Met prikkelende theateroefeningen vergroten we jouw comfortzone. Door te spelen met dramatische stiltes, klemtonen en beweging ervaar je wat jouw bereik is en wat de impact op jouw presentatie is als je dat toepast.

Sessie 3 01-10-2020: Owning the stage. Houding, ademhaling en ‘owning the stage’. In deze sessie leren we je handige technieken waardoor je comfortabeler voor publiek staat en automatisch rustiger en duidelijker spreekt. We geven je trucs om stress te verlagen en tips over wat jij kunt doen om baas te zijn op het podium. Je eindigt de sessie met jouw presentatie.

Resultaat

  • Overtuigende & doelgerichte presentatie
  • Helder & kernachtig verhaal
  • Verbeterde houding & expressie
  • Met vertrouwen spreken voor publiek
  • Professionele basis als public speaker
  • Blijvend leren door inzicht & bewustzijn
  • Passie voor presenteren

Kosten

De (corona proof) trainingen worden door TWICE tegen sterk gereduceerde kosten aangeboden aan haar members en netwerkpartners.  Twice members betalen € 100,- . Members die een volgende breakfast pitch gaan pitchen betalen € 50,-. Externe deelnemers betalen € 245,-  Extern startups € 175,-  (Tarieven EX BTW)

Per training kunnen maximaal 10 personen deelnemen.

Datum & locatie

3 live dagdelen van 9.30-12.30 uur, op donderdag 17 - 24 september en 1 oktober 2020 op de TU/e Campus (Twinning conferentieruimte). Voldoende ruimte voor de 1.5 meter te waarborgen.

Deelname enkel mogelijk na aanmelding.

Over Pitch Perfect

Lees meer over mooie ervaringen en de visie van Pitch Perfect: https://www.pitch-perfect.nl/over/

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bedrijvencentrum Catalyst

31 De Lismortel

5612 AR Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen