LIVE@!. Formule 1 GP van Spanje LIVE OP TV 22 Mei 2022

van F1

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Datum en tijd

Locatie

Genneper Watermolen

143 Genneperweg

5644 RS Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

LIVE@!. Formule 1 GP van Spanje LIVE OP TV 22 Mei 2022

Over dit evenement

LIVE@!. Formule 1 GP van Spanje LIVE OP TV 22 Mei 2022

🔴GO LIVE📺📱👉 htp:/t.co/livetv

🔴LIVE NOW📺📱👉 htp:/t.co/golive

Click Here To Watch Live

De GP van Spanje 2022 gaat dit weekend van start. Het Circuit de Barcelona-Catalanya is zondag 22 mei het decor voor weer een spannende Formule 1 -race.

Misschien loop je tegen geo-blocking aan als je een stream probeert te vinden. Gelukkig is er een manier om deze beperkingen te omzeilen. Je kunt een VPN gebruiken om gratis internationale streams te deblokkeren en dit weekend de Grand Prix van Barcelona te kijken.

Je gebruikt een VPN ook om in het buitenland naar je favoriete Nederlandse F1-stream te kijken. Bekijk ons snelle stappenplan hieronder om meteen aan de slag te gaan:

Het Formule 1-team is na de GP van Amerika weer terug in Europa. Dit weekend is het tijd voor de GP van Spanje. De Grand Prix van Spanje is al jaren de start van het Europese seizoen. De officiële race van de GP van Spanje kijk je op zondag 22 mei om 15:00 uur.

In Miami was Max Verstappen de grote winnaar. Wie zal er dit weekend met de winst vandoor gaan? Op het Circuit de Barcelona-Catalanya zal de titelstrijd tussen Max Verstappen en rivaal Charles Leclerc weer losbarsten. Het belooft weer een spectaculair raceweekend te worden. Wil jij de GP van Barcelona live kijken?

Als je dit weekend in het buitenland bent, heb je misschien wat problemen om toegang te krijgen tot je gebruikelijke F1-streams. Dit heeft te maken met geografische blokkades. Gelukkig kun je met een VPN deze blokkades omzeilen en overal ter wereld toegang te krijgen tot F1-streams.

Het is zelfs mogelijk om toegang te krijgen tot gratis streams van de Gp van Spanje. Je hebt hiervoor geen abonnement op Viaplay of F1 TV Pro nodig. In dit artikel laten we zien hoe dit precies werkt.

Waar kan ik de GP van Spanje 2022 kijken?

De uitzendrechten voor de Formule 1 van 2022 liggen bij Viaplay. Als je een abonnement hebt op deze streamingdienst dan kun je vanuit Nederland zonder problemen de GP van Spanje kijken. Ook met een abonnement op F1 TV Pro geniet je dit weekend van de GP van Spanje. Met deze streamingdienst kun je bovendien zelf je camera kiezen en de race vanuit verschillende hoeken bekijken.

Als je dit weekend in het buitenland bent dan heb je mogelijk moeite om toegang te krijgen tot je gebruikelijke Formule 1-stream. Websites gebruiken jouw IP-adres om jouw locatie te bepalen. Op deze manier kunnen zij bepalen of jij in de juiste regio bent om toegang te krijgen tot de F1-stream. Wanneer je buiten Europa bent, krijg je vaak een foutmelding.

Gelukkig is er een eenvoudige manier om jouw IP-adres te veranderen en geografische blokkades te omzeilen. Met behulp van een VPN kun je jouw virtuele locatie veranderen. Hieronder vertellen we je er alles over.

Heb je geen abonnement en wil je de GP van Spanje niet missen? Lees dan hieronder verder hoe je met behulp van een VPN toegang kunt krijgen tot gratis streams.

F1 GP van Spanje 2022 gratis kijken

Met een Virtueel Privé Netwerk (VPN) heb je toegang tot elke stream ter wereld. VPN’s maskeren je echte IP-adres en stellen je in staat om verbinding te maken met servers over de hele wereld. Wanneer je VPN is verbonden met een van deze servers, zullen websites worden misleid en denken dat je op de locatie bent van de server.

Op deze manier kun je ook toegang krijgen tot gratis Formule 1-streams die worden uitgezonden in andere landen. Zonder VPN zijn deze streams alleen in het land zelf beschikbaar.

Als je een VPN op je toestel wilt installeren om dit weekend gratis de Grand Prix van Spanje te kunnen streamen, bekijk dan zeker onze korte handleiding hieronder.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen