Gratis

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Einthovenlaan 14 Doetinchem

Einthovenlaan 14

7002 HG DOETINCHEM

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Nieuwsgierig hoe je met de 10 EHBO oliën, snel en goedkoop, op een natuurlijke manier, ongemakken kunt aanpakken?

Over dit evenement

Onze gezondheid is het allerbelangrijkste wat wij bezitten, dat merken we nu des te meer!

Nu kun je direct naar een pilletje grijpen, maar deze heeft vaak een lange lijst met mogelijke bijwerkingen, daarvoor in de plaats zou je de natuur ook eens een kans kunnen geven!

Ik neem je mee in de wereld van de essentiële oliën en ga je leren hoe je met de 10 EHBO oliën jullie gezondheid kunt ondersteunen bij hoofdpijn, keelpijn, oorpijn, spierpijn, buikpijn, diarree, obstipatie, immuun support, detox, goede nachtrust, onrust, wondjes, kalknagels, een neerslachtig gevoel en vele andere ongemakken.

Je ontvangt bij aanmelding een persoonlijke telefonische Balans-Sessie, met direct 2 gouden tips voor meer balans en energie.

En als je nog geen olie ervaring hebt ontvang je een paar dagen voor de Olie Beleving ook nog eens één olie sample om thuis te proberen.


		Afbeelding van LIVE Olie Beleving

Essentiële oliën worden al eeuwenlang, in verschillende culturen veelvuldig, toegepast vanwege hun medicinale en therapeutische werking.

Ook de dieren in het wild weten instinctief welke planten/ lees essentiële oliën ze op bepaalde momenten nodig hebben.

Ons lichaam functioneert het beste door zoveel mogelijk onbewerkt voedsel te eten, buiten bewegen, onze toxische lading gaan verminderen en een herstellende slaap creëren.

Dit en nog veel meer komt allemaal aanbod en zijn fundamenteel om fit oud te worden.

Gelukkig wordt deze bewustwording steeds groter en bevestigen ook steeds meer moderne wetenschappelijke studies, dat de essentiële oliën enorme voordelen voor onze gezondheid hebben.

Ben je ook benieuwd, meld je dan direct aan en ik zie je graag bij ons thuis.

Bijdrage eigen bijdrage voor koffie, thee, versnapering en de gezellige avond t.w.v. €8,- kun je diezelfde avond in de pot doen.

Met gezonde groeten

Berlinda Ocks-Hartelman

Oilin, Let Nature help you

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Einthovenlaan 14 Doetinchem

Einthovenlaan 14

7002 HG DOETINCHEM

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Berlinda Ocks-Hartelman van Oilin

Organisator van LIVE Olie Beleving

De essentiële oliën worden al eeuwenlang gebruikt ter ondersteuning op fysiek-, mentaal-, spiritueel- en emotioneel gebied.

Ik ga je leren hoe je de olien kunt smeren, inhaleren en sommigen zelfs innemen, maar om weer helemaal in jouw kracht komen te staan is een stukje bewustwording van gezonde voeding, rust, stress, bewegen en toxische lading verminderen, ook een van de basis elementen.

Als je besluit om olien te kopen, krijg je mij erbij en ga ik je verder helpen om vertrouwd te raken met het gebruik van deze eeuwen oude oliën.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen