€ 10

Live opname: De Grote Vriendelijke Eindejaarspodcast

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Cleeff

13 Kleverparkweg

2023 CA Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Kom naar de live opname van De Grote Vriendelijke Eindejaarspodcast en ontmoet Gideon Samson, Yvonne Jagtenberg en Manon Sikkel!

Over dit evenement

De Grote Vriendelijk Podcast sluit het kinderboekenjaar 2019 af met een live-opname in kerstsferen in het Haarlemse café Cleeff. Kinderboekrecensenten Jaap Friso (JaapLeest.nl) en Bas Maliepaard (Trouw) blikken samen met drie gasten terug op de belangrijkste gebeurtenissen op kinderboekengebied in het afgelopen jaar.

Dit toptrio schuift aan: Gideon Samson, die met zijn boek 'Zeb.' zowel de Gouden Griffel als de Nienke van Hichtumprijs won, Yvonne Jagtenberg, winnares van het Gouden Penseel met 'Mijn wonderlijke oom' en de in maart geïnstalleerde Kinderboekenambassadeur Manon Sikkel, bekend van de series over IzzyLove en Elvis Watt.

Tijdens de inloop, de pauze en na afloop is er tijd om de gasten te ontmoeten, hun werk te kopen bij de stand van Kinderboekwinkel Kiekeboek en boeken te laten signeren.

Bestel snel je kaartje, het aantal plaatsen is beperkt. Bij de entreeprijs zijn één drankje. kerstkransjes en borrelhapjes inbegrepen, meer consumpties zijn aan de bar te koop. Cleeff ligt op 5 minuten lopen van station Haarlem CS of parkeergarage Cronjé (voor de deur parkeren is vaak lastig).

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Cleeff

13 Kleverparkweg

2023 CA Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen