€ 10

Live opname: De Grote Vriendelijke Podcast met Bart Moeyaert

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Cleeff

13 Kleverparkweg

2023 CA Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Kom naar de live opname van De Grote Vriendelijke Podcast en ontmoet schrijver Bart Moeyaert, winnaar van de Astrid Lindgren Memorial Award!

Over dit evenement

Midzomeravond – 21 juni – wordt dit jaar een heel bijzondere avond. In het sfeervolle Haarlemse café Cleeff ontvangt De Grote Vriendelijke Podcast de Vlaamse schrijver Bart Moeyaert, die onlangs de prestigieuze, internationale Astrid Lindgren Memorial Award won. En jij kunt daar bij zijn!

Jaap Friso (JaapLeest.nl) en Bas Maliepaard (Trouw) interviewen de winnaar van de ‘Nobelprijs voor jeugdliteratuur’ voor de juni-aflevering van de GVP. Over de prijs, de uitreiking eind mei in Zweden, zijn oeuvre en zijn uitgesproken ideeën over jeugdliteratuur. Tijdens de opname leest Bart Moeyaert voor uit eigen werk. Het wordt een avond vol verrassingen! Vooraf en na afloop is er tijd om Bart te ontmoeten. Kinderboekwinkel Kiekeboek verkoopt tijdens de avond zijn boeken – Bart signeert ze graag.

Bestel snel je kaartje, het aantal plaatsen is beperkt. Bij de entreeprijs zijn één drankje en borrelhapjes inbegrepen, meer consumpties zijn aan de bar te koop (er is ook een ijsbarretje!). Cleeff ligt op 5 minuten lopen van station Haarlem CS of parkeergarage Cronjé (voor de deur parkeren is vaak lastig).

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Cleeff

13 Kleverparkweg

2023 CA Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen