Live radio-uitzending in Dominicanenkerk Zwolle

Venster Acties

Live radio-uitzending in Dominicanenkerk Zwolle

Live radio-uitzending in Dominicanenkerk Zwolle

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Dominicanenkerk Zwolle Assendorperstraat 27 8012 DE Zwolle Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

Over dit evenement

Liefde is voor iedereen, maar dat is helaas nog niet altijd vanzelfsprekend. Daarom zet KRO-NCRV vanaf 1 augustus drie kerken in regenboogkleuren. Eén van de drie Nederlandse kerken die we verlichten in regenboogkleuren, is de Dominicanenkerk in Zwolle. Op maandag 1 augustus vind hier een live-uitzending van het KRO-NCRV-ontbijtprogramma De ochtend van 4 en het radioprogramma Spraakmakers plaats. Een speciale uitzending op een bijzondere locatie in het centrum van Zwolle, waarbij ‘Liefde is voor iedereen’ centraal staat. En niemand minder dan Francis van Broekhuizen is bij de uitzendingen aanwezig als speciale gast.

Wil jij hier live bij aanwezig zijn? Meld je dan nu aan door op de bovenstaande button 'Selecteer een tijd' te klikken.

Algemene informatie

• De Ochtend van 4 is van 07.00 tot 09.00 uur. De inloop is vanaf 06.30 en we hopen dat je uiterlijk 6.45 uur aanwezig bent.

• Spraakmakers is van 09.30 tot 11.30 uur. De inloop is vanaf 09.00 en we hopen dat je uiterlijk 09.15 uur aanwezig bent.

• Adres: Dominicanenkerk, Assendorperdijk 27, 8012 EG, in het centrum van Zwolle. De ingang voor onze live-uitzending is aan de achterkant van de kerk, bij het parkeerterrein.

• Aanmelden is gratis, inclusief een lekker ontbijtje en kopje koffie of thee.

• Als vriend van KRO-NCRV ontvang je een leuk presentje.