€ 19,29

LIVE TOUR 2018 – TRY-OUT ROTTERDAM

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Worldhotel Wings Rotterdam

55 Rotterdam Airportplein

3045 AP Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Live Tour 2018

In 2018 bezoekt Leroy verschillende steden in Nederland met zijn unieke Liveshows. Op vrijdag 30 november vindt de try-out in Rotterdam plaats. Tijdens deze avond zal Leroy bezoekers voorzien van de meest persoonlijke, ontroerende en onverklaarbare feiten die betrekking hebben op overleden dierbaren, nog levende personen of de bezoeker zelf. Een belangrijk hulpmiddel is de meegenomen foto van de persoon. Leroy zal vervolgens direct contact leggen met deze persoon en informatie of andere boodschappen doorgeven.

Hij zal zijn uiterste best doen om zoveel mogelijk bezoekers in de zaal een reading te geven. Wat Leroy erg belangrijk vindt is een gezonde dosis humor te verwerken in de Liveshow, dit omdat de informatie vaak emoties oproept. Het doel van de Liveshow is alle bezoekers een mooie en ontroerende avond te geven. Graag wilt hij dan ook zijn gaven met nog meer mensen delen en je laten ervaren dat er meer is tussen hemel en aarde!

Ervaar deze avond samen en neem vrienden of familie mee naar de Liveshow in Rotterdam! Let op: de prijs voor het ticket is inclusief hapje en drankje.

Leroy van Loorbeek

Leroy van Loorbeek is van jongs af aan al in contact met zijn paranormale gaven. Op beurzen heeft hij al veel mooie consulten en indrukwekkende lezingen mogen geven. In 2007/2008 heeft hij meegedaan aan het televisieprogramma Het Zesde Zintuig van RTL 4. Daar heeft hij de 3e plaats bemachtigd als beste medium van Nederland. Leroy is helderziend, helderhorend en heldervoelend.

In Limburg is hij hét bekendste medium en velen bezochten zijn populaire praktijk in Brunssum. Leroy heeft een nuchtere kijk op het paranormale en is al zijn hele leven bezig met mensen verder helpen door het beantwoorden van levensvragen en ze in contact te brengen met overleden dierbaren. Daarop weet hij feiten te benoemen die een ander niet kan weten.

Veelgestelde vragen.

Wat mag ik meenemen naar de avond?
Je mag één foto meenemen van een levend of overleden persoon. Dit mag ook een foto van jezelf zijn.

Geeft Leroy na de avond nog readings?
Leroy zal aan het einde van de avond geen readings meer geven. Er is kort de gelegenheid voor het maken van een foto en/of een bedankje.
Hij zal wel na het eindigen van de avond 5 minuten even de zaal uitgaan en daarna terug komen.

Vanaf hoe laat is de zaal open?
Je kunt plaatsnemen in de zaal vanaf 19.30 uur.

Geldt er een minimale leeftijd voor de avond?
De minimale leeftijd voor de Live Tour 2018 is 16 jaar.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Worldhotel Wings Rotterdam

55 Rotterdam Airportplein

3045 AP Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen