€ 10,35

Live: Van Piekeren & Peter van Reyen ‘Utregticana 13’

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Kargadoor

36 Oudegracht

3511 AP Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Een hele avond Nederlandstalige muziek in onze mooie werfkelder! Jan van Piekeren (zang) en Johan Fransen (gitaar/zang) uit Utrecht zijn Van Piekeren en presenteren samen met gasten Nederlandstalige liederen: Utregticana van de bovenste plank, de schaamte compleet voorbij, dynamisch uitgevoerd in een semi-akoestische setting, met teksten van een linkse jongen die een beetje is blijven hangen. Met hun zeer eigen en gevarieerd repertoire met indringende teksten en recht uit en in het hart gaan Van Piekeren de confrontatie met het publiek aan.

Peter van Reyen wordt niet gehinderd door zoiets als ‘goede smaak’, of de waan van de dag, hij is al jarenlang de diverse wegen van het muzieklandschap aan het bewandelen. ‘Als er maar muziek in zit’ , zou je zijn lijfspreuk kunnen noemen.

Je hoort hem niet snel zeggen dat vroeger alles beter was, maar toch… Als je in de sixties en seventies de radio aanhad dan kwamen Neil, Bob Sly, Aretha, Joni, David, Cat, Jimi, Al, Frank en al die andere helden en heldinnen voorbij… laat hem die tijd maar koesteren. De radio was het wonder dat uitzicht bood op een wereld van muziek, van vervoering, van de magie van een pure popsong die de luisteraar even drie minuten het gevoel gaf dat de tijd stilstond… dat er niets anders was dan melodie en ritme… De tijd even stil te zetten is het mooiste wat je kunt bereiken als muzikant. Peter doet nu alweer tien jaar als solo-artiest zijn best om zijn publiek mee te nemen naar deze beleving.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Kargadoor

36 Oudegracht

3511 AP Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen