€ 95

Meerdere data

Live Workshop Spreken met Impact!

Venster Acties en details

€ 95

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Great Communicators

Commelinstraat 2

1093 TR Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Tijdens deze workshop leer je een aantal basiselementen hoe te spreken met impact.

Over dit evenement

Workshop: Spreken met Impact (LIVE)

Leer ontspannen spreken in het openbaar

Spreken in het openbaar is voor velen spannend. Zo spannend dat sommigen het zelfs helemaal uit de weg gaan. Zonde, want wij geloven dat jouw verhaal het verdient om gehoord te worden! Tijdens de workshop presenteren leer je in een paar uur de basisprincipes van public speaking.

Maak kennis met de Impact methode

Great Communicators is opgericht omdat wij geloven dat mensen snel groeien als spreker wanneer wij ze leren Spreken met Impact. Binnen enkele weken na oprichting in 2011, werden wij benaderd om de sprekers van TEDxAmsterdam te coachen. Door deze TEDx coachingen kwamen wij terecht in een netwerk van kopstukken uit de zakenwereld, politici en wetenschappers die ons vroegen voor presentatie- en media coaching. Hierdoor leerden wij dat iedere spreker uniek is, maar ook dat iedereen die gaat presenteren tegen dezelfde uitdagingen aanloopt.

Als antwoord op deze uitdagingen ontwikkelden wij onze Impact methodiek. Deze methodiek is de basis van onze presentatietrainingen, coachingen en workshops. Met onze theorie, interventies en tools leren wij mensen vol zelfvertrouwen en met impact spreken. Hierbij begeleiden wij jouw ontwikkeling als spreker steeds op drie niveaus: Performance, Psychology en Presence. Zo gaan we voorbij aan het aanleren van trucjes en helpen wij je wezenlijk veranderen.

Wat ga je doen?

Tijdens de workshop presenteren leer je een aantal basisprincipes van public speaking. Daarnaast ga je tijdens de workshop presentatietechnieken ook zelf actief aan de slag. Door uit je comfortzone te stappen leer je razendsnel.

Wij geloven dat iedereen impactvol kan spreken. Graag helpen wij je om die vaardigheden eigen te maken. Hierdoor wordt je beter in spreken en leer je vanuit je volle kracht communiceren. Na het volgen van de presentatie workshop heb je kennisgemaakt met onze Impact methodiek en weet jij wat ervoor nodig is om ontspannen te kunnen spreken in het openbaar.

Tijdens deze workshop leer je een aantal basiselementen hoe te spreken met impact. Wij geloven dat je dit kunt leren en wij helpen je de vaardigheden eigen te maken waarmee je nog beter en vanuit je volle kracht leert communiceren. De workshop heeft als doel om je te laten zien hoe waardevol het is om een betere spreker te worden.

Na het volgen van de workshop Spreken met Impact kun je onder andere:

  • Stress omzetten in focus.
  • Een boodschap authentiek en helder overbrengen.
  • Je eigen identiteit verweven in je verhaal.
  • Een boodschap krachtig overbrengen zodat het blijft hangen.

		Afbeelding van Live Workshop Spreken met Impact!
Delen met vrienden

Locatie

Great Communicators

Commelinstraat 2

1093 TR Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

{ _('Organizer Image')}

Organisator Great Communicators BV

Organisator van Live Workshop Spreken met Impact!

Public Speaking
Workshops - Trainingen - Opleidingen 

Wij geloven dat de wereld rijp is voor het delen van nieuwe ideeën, sterke oplossingen en krachtige visies. Wij hebben ervaren dat mensen en teams impact maken als ze communiceren vanuit hun eigen kracht. Vaak gaat dat mis, omdat mensen bijvoorbeeld niet hun eigen verhaal vertellen, beïnvloed worden door belemmeringen of geen idee hebben welke skills ze kunnen inzetten om impact te maken. Met onze workshops, trainingen en opleidingen helpen wij je jouw verhaal te bevrijden!

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen