Livestream 02.05.21 | Lifehouse Amsterdam x Hard Rock Hotel Amsterdam

Venster Acties en details

Uitverkocht

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Hard Rock Hotel Amsterdam American

97 Leidsekade

1017 PN Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
SAMEN, GOD PRIJZEN MIDDEN IN DE SAMENLEVING!

Over dit evenement

Uitverkocht = UITVERKOCHT

AUB onze voorganger en werkers hierover niet appen, mailen of bellen. Danku!

---

Leuk dat je samen met ons de livestream op locatie wilt komen volgen. Op deze bijzondere zondag zullen wij samen God zoeken, aanbidden en prijzen!

De locatie heeft maatregelen getroffen om de veiligheid van een ieder te waarborgen. Dit houdt o.a. in dat elke persoon van 13 jaar en ouder een mondkapje draagt en wij op locatie maximaal 11 bezoekers (volwassenen en kinderen) kunnen verwelkomen. Om de registratie van bezoekers zo soepel mogelijk te laten verlopen, dienen bezoekers zich via Eventbrite hun zitplekken te reserveren. Tijdens de livestream zal er geen Zondagsschool of crèche zijn.

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, want KOM OP TIJD! Een livestream is namelijk geen reguliere kerkdienst en vergt van het livestream-team hun uiterste concentratie bij de voorbereidingen. Laten we ook met hen rekening houden. Zodoende word je dus op je gereserveerde zitplek verwacht tussen 10:00u - 10:15u. Hou daarnaast ook rekening met je eigen reistijd en het zoeken naar een nabijgelegen parkeerplek.

Denk je dat je dus op tijd kan komen èn ben je vrij van COVID19-klachten? Klik dan straks op de groene knop "Registreer" (je hoeft geen account aan te maken). Daarnaast is het natuurlijk vanzelfsprekend dat jij je reservering annuleert als je toch niet aanwezig kan zijn, zodat je anderen een kans biedt om toch te kunnen komen.

Bedankt voor je begrip en bereidwilligheid om deze richtlijnen te volgen door op tijd te komen èn zodoende je respect te tonen aan God, Zijn kerk en Zijn werkers van het livestream-team.

Gods zegen en we zien je op je zitplek tussen 10:00u - 10:15u!

Lifehouse Amsterdam

BELANGRIJK:

Heb je in de afgelopen 2 zondagen onze livestream bijgewoond of een reservering geplaatst, dan vragen we je om deze keer GEEN zitplek te reserveren, zodat anderen ook een keer kunnen komen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Hard Rock Hotel Amsterdam American

97 Leidsekade

1017 PN Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen