Livestream 08.08.21 | Lifehouse Zwolle x Lifehouse Amsterdam

Venster Acties en details

In verkoop op 4 aug. 2021 om 21:00
Herinnering

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Lifehouse Zwolle

Zoom 37

8032 EM Zwolle

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
SAMEN, GOD PRIJZEN MET ONZE FAMILIE IN ZWOLLE!

Over dit evenement

Leuk dat je samen met ons de gezamenlijke livestreams van Lifehouse Amsterdam en Lifehouse Zwolle wilt komen volgen. Op deze bijzondere zondag zullen wij als één Lifehouse-familie God zoeken, aanbidden en prijzen!

Onze familie in Zwolle heeft 20 zitplekken (volwassenen) voor ons gereserveerd. Om de registratie van bezoekers zo soepel mogelijk te laten verlopen, dienen bezoekers zich via Eventbrite hun zitplekken te reserveren. Er is Zondagsschool tijdens de livestream.

Een livestream is geen reguliere kerkdienst en vergt van het livestream-team hun uiterste concentratie bij de voorbereidingen. Laten we ook met hen rekening houden. Zodoende word je dus in de kerkzaal verwacht tussen 10:00u - 10:15u. Houd daarnaast ook rekening met je eigen reistijd en het zoeken naar een nabijgelegen parkeerplek.

Denk je dat je dus op tijd kan komen én ben je vrij van COVID19-klachten? Klik dan vanaf woensdagavond op de groene knop "Registreer" en reserveer een ticket voor jezelf en eventuele partner. Daarnaast is het natuurlijk vanzelfsprekend dat jij je reservering z.s.m. annuleert als je toch niet aanwezig kan zijn, zodat je anderen een kans biedt om toch te kunnen komen.

Bedankt voor je begrip en bereidwilligheid om deze richtlijnen te volgen door op tijd te komen én zodoende je respect te tonen aan God, Zijn kerk en Zijn werkers van het livestream-team.

Gods zegen en we zien je in de kerkzaal tussen 10:00u - 10:15u!

Lifehouse Amsterdam & Lifehouse Zwolle

NB Het dragen van een mondkapje is niet verplicht. Maar wij zullen het enorm waarderen als jij wel een mondkapje in het gebouw draagt, zodat je je eigen broeders en zusters beschermd.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Lifehouse Zwolle

Zoom 37

8032 EM Zwolle

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Lifehouse Amsterdam

Organisator van Livestream 08.08.21 | Lifehouse Zwolle x Lifehouse Amsterdam

Bekijk onze livestream op elke zondagochtend om 10:30u via één van onze onderstaande kanalen:

Youtube

https://www.youtube.com/GKPBNederland

Facebook

https://www.facebook.com/lifehouse.amsterdam

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen