Livestreaming TEDxBrussels
Gratis
Livestreaming TEDxBrussels

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Flagship van BNP Paribas Fortis

Zonnestraat 2

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Elk jaar brengt TEDxBrussels een groep van innovatieve denkers en doeners samen om hun ideeën te delen met de TEDx community. Dit jaar gaat dit event door op maandag 6 maart in de Bozar in Brussel. Hoe populair deze TEDx is blijkt uit het feit dat het event al weken uitverkocht is.


Wij bieden jullie echter de mogelijkheid om het TEDxBrussels event op groot scherm mee te volgen via een livestreaming in de Flagship van BNP Paribas Fortis in Gent.


Wat zijn TED-talks precies?
TED is de afkorting van „Technology, Entertainment, Design”. Het doel is het verspreiden van goede ideeën („Ideas Worth Spreading”). Sprekers worden uitgenodigd om in maximaal 18 minuten „de presentatie van hun leven” te geven over hun gebied van expertise, over een bepaald project, of iets waarvan zij vinden dat het een idee is dat verspreid moet worden. De inhoud van de lezingen bevat geen zware theoretische kost, maar wordt zo toegankelijk mogelijk gemaakt. Men probeert begrip en bewustzijn te kweken en toepassingen van de wetenschap te laten zien die kunnen bijdragen aan een betere wereld.


Alle informatie over het event en de gastsprekers: http://www.tedxbrussels.eu/#banner

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Flagship van BNP Paribas Fortis

Zonnestraat 2

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen