Gratis

Living LAB 040 | Bewoners informatieavond

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Wil jij wonen in een avontuurlijke omgeving en mee experimenteren aan de stad van morgen? Kom dan naar de informatieavond op 19 mei!

Over dit evenement

In het Living LAB 040 is het wonen één groot avontuur. Want hoe het wonen er hier precies uit komt te zien, dat weten we nog niet. Dit gaan we samen met bedrijven, gemeente en kennisinstellingen ontdekken en daarbij mogen de toekomstige bewoners natuurlijk niet ontbreken!

Informatiebijeenkomst

Lijkt het jou leuk om in een experimentele omgeving te wonen, om mee te denken en actief feedback te geven op hoe wonen in de proeftuin is? Samen met ons te ontdekken hoe we kunnen bouwen aan de stad van morgen? Kom dan naar de informatieavond. Wij vertellen je deze avond graag alles over ons initiatief, het wonen in het Living LAB 040 en de plannen.

Waarom Living LAB 040?

Het mogelijk is om wonen betaalbaar, duurzaam en echt fijn en gezond te maken. Dat lukt alleen niet op grote schaal in de bestaande structuren. Daarom hebben wij het initiatief genomen om het Living LAB 040 te realiseren. Samen willen we hier het roer radicaal omgooien. Onze ambitie is om hier mensen te verbinden, oplossingen te bedenken, te experimenteren en alles dat succesvol is, toegankelijk te maken voor opschaling buiten het LAB. Zo willen wij niet alleen bijdragen aan het verduurzamen van de woningbouwvoorraad en de woningcrisis, maar ook steden aantrekkelijker, groener, leefbaarder, gezonder en socialer maken. Het Living LAB 040 wordt daarmee een dynamische omgeving waar we samen bouwen aan de stad van morgen.

Toekomstige bewoners

Er is geen standaard 'profiel' voor de toekomstige bewoners. Jong oud, alleenstaand, gezinnen, studenten, zorgbehoevenden; iedereen, die open staat voor wonen in een dynamische woonomgeving, is hier welkom. Omdat we maar 120 woningen kunnen gaan realiseren, weten we dat we niet iedereen hier een thuis kunnen gaan bieden en zullen ook wij een selectieproces op moeten gaan tuigen. Deze avond delen we daarom ook hoe wij verwachten dit proces in te gaan steken.

Aanmelden

Door een ticket via deze website te reserveren, meld jij je aan voor de informatiebijeenkomst. Wees er snel bij, er zijn 40 plekken beschikbaar voor deze eerste sessie. Hier zit een limiet op, omdat we op deze manier interactie kunnen hebben met onze toehoorders. Bij overschrijding zullen we de sessie nog een keer organiseren, deelname aan de eerste of tweede sessie heeft geen invloed op het verdere selectieproces.

We kijken ernaar uit om jou op 19 mei online te ontmoeten!

Hartelijke groet,

Jos Lichtenberg en Monique Donker | Initiatiefnemers van het Living LAB 0404

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen