Living Lab Utrecht x Dotslash Health- tafel

Venster Acties

Living Lab Utrecht x Dotslash Health- tafel

Een prachtige match binnen Utrecht om de toekomst die bouwt aan arbeidsbesparende tech oplossingen in de Healthcare sector

Door Dotslash Utrecht // Peper in je Pand

Waar en wanneer

Datum en tijd

do. 11 mei 2023 17:00 - 19:30 CEST

Locatie

Europalaan 100 100 Europalaan 3526 KS Utrecht Netherlands

Over dit evenement

  • 2 uren 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

Hierbij nodige we je graag uit voor de volgende bijeenkomst van de ./healthtafel op donderdag 11 mei Deze healthtafel organiseren we net als de vorige keer ism Living Lab Utrecht.

De missie is om samen blijvende positieve impact te realiseren binnen het landschap van de gezondheidszorg door middel van het ontwikkelen van arbeidsbesparende tech.

Het plenaire programma zal van 17.00 – 19.00 worden ingericht en daarna is er weer volop tijd en ruimte om te netwerken met elkaar onder het genot van een daghap en een drankje (daghap en 1e drankje zijn daarbij van het huis). Meer informatie volgt.

Over de organisator

Onze community bestaat uit een interessante mix van startups, scale-ups, ondernemers en partners en is gevestigd in de gebouwen 100, 101, 400 en 500 aan de Europalaan in Utrecht.

De naam van Dotslash, ofwel ./, is een computer commando. Het geeft je huidige positie aan en een startpunt voor verdere actie. Als dé start-up hub van Utrecht kunnen we geen beter passende naam wensen. Hier start je en helpt de community je groeien en accelereren! Inmiddels bestaat de Dotslash community uit ca 25.000m2 kantoorruimte, ruim 200 bedrijven en ruim 2000 personen.

Gratis