€ 5,50

LNR presents Nachtcollege: De kracht van de nacht.

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Wi-Bar

Willem Barentzstraat 39

2315TZ Leiden

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Met sprekers uit Den Haag & Amsterdam zullen we dieper inzoomen op de nachtcultuur en de toegevoegde waarde voor de stad.

Over dit evenement

De kracht van de nacht.

De Leidse Nachtraad presenteert het eerste Leidse Nachtcollege, een avond waarop we in gesprek gaan over onderwerpen die spelen in de (Leidse) nacht. We zullen aftrappen met een college over: “De kracht van de nacht”. Met sprekers uit Den Haag & Amsterdam zullen we dieper inzoomen op de nachtcultuur en de toegevoegde waarde voor de stad. Daarnaast zal er gesproken worden over waar de kansen liggen in Leiden en waar de beste groei mogelijk is. Uiteraard gaan we na al het zitten en luisteren ook nog eventjes dansen.

Sprekers:

Steven van Lummel : Oprichter van cultuurpodium PIP, oprichter van Skatepark Sweatshop, lid van de Haagse Stadspartij en de Haagse Nachtraad, presentator op Lowlands, radiomaker en tot slot kunstenaar met exposities in het binnen-en-buitenland.

Ramon de Lima :Voorzitter van N8BM Amsterdam, oprichter van Club Kondo, Host Dekmantel Festival Conference en Editor geweest bij DJBroadcast.

Presentator: Jeroen van der Lippe (LVC, Doorgedraaid)

De Leidse nachtraad bestaat uit een groep culture organisaties en gezichten uit het Leidse uitgaansleven die de koppen bij elkaar hebben gestoken. Met de Nachtraad bouwen we een brug tussen gemeente, organisaties, creatieve en uiteraard het uitgaanspubliek. Met als doel het Leidse nachtleven naar een hoger niveau te tillen.

Lid worden van de nacht Check dan: www.leidsenachtraad.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Wi-Bar

Willem Barentzstraat 39

2315TZ Leiden

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen