€ 5

LOEK@SUMMER 2020

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bosbender Kids

60 Nieuwe Kerkstraat

5507 LP Veldhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
LOEK@SUMMER, het vakantieprogramma georganiseerd door Stichting LOEK@YOU

Over dit evenement

Ondanks de moeilijke en verwarrende tijd waarin we met z'n allen zitten, vol met onzekerheden en maatregelen waar we ons allemaal aan moeten houden, hebben we gelukkig groen licht gekregen om LOEK@SUMMER 2020 door te laten gaan.

Voor kinderen heeft corona ook een flinke impact. Daarom hebben we Corona dit jaar als rode draad meegenomen in ons programma. Vooraf willen we aangeven dat we niemand hiermee willen kwetsen, maar voor kinderen juist wat lucht willen brengen omtrent dit onderwerp. Met een lach, een traan en met alle respect voor iedereen die met corona te maken heeft (gehad).

LOEK@SUMMER is in het leven geroepen voor alle kinderen en jongeren die niet mee kunnen doen met reguliere vakantie programma's.

Onze programma's richten zich op de leeftijdscategorie 4 t/m 18 jaar, normale en hoge begaafdheid.

Problematieken die bij deze doelgroep spelen kunnen zijn:

Prikkelgevoelig, Autisme, ADHD, ODD, Hechtingsproblematieken, Trauma, Overlijden ouder, Chronische zieke kinderen, Pijnklachten, DCD, Taalontwikkelingsproblematiek enz.

Het LOEK@SUMMER programma bestaat uit activiteiten van 3 a 4 uur. Centraal in deze activiteiten staat de natuur, rust, ontdekken en ontmoeten.

De groepjes bestaan uit 3 tot 6 kinderen en worden begeleid door onze vele vrijwilligers. Daarnaast zijn er per dag altijd 2 professionals aanwezig. Dit om de veiligheid voor de kinderen en jongeren te waarborgen. Per dagdeel kunnen er maximaal 6 kinderen aanwezig zijn.

Bij LOEK@SUMMER staat het kind centraal en door de activiteiten aan te passen op de krachten van het kind proberen wij elk kind een positieve en leuke ervaring te bieden en kunnen de kinderen WEL mee doen.

Ook dit jaar zullen er gedurende LOEK@SUMMER creatieve activiteiten plaatsvinden, dit zijn extra activiteiten waar kinderen op het moment dat ze bij LOEK@SUMMER zijn voor kunnen kiezen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bosbender Kids

60 Nieuwe Kerkstraat

5507 LP Veldhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen