LOEK@TALENT

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Helaas worden alle fysieke activiteiten van LOEK@TALENT voorlopig afgezegd door het corona virus. Maar als alternatief hebben we een ontzettend gave website geopend Het staat vol leuke activiteiten voor alle (corona) thuiszitters van Nederland. Jullie hoeven je zeker niet te vervelen en jullie ouders ook niet want die doen gewoon lekker mee!

https://www.loekatblog.nl

Klik op de knop 'registreer' om de GRATIS activiteiten te bekijken en om aan te melden!

Bij LOEK@TALENT worden leerzame activiteiten georganiseerd, die GRATIS toegankelijk zijn. Activiteiten richten zich op de leeftijd van 4 t/m 21 jaar. De activiteiten vinden plaats in de regio van Veldhoven en Wintelre, maar kinderen en jongeren van wat verder weg mogen ook deelnemen. De groepjes zijn klein, maximaal 6 kinderen en/of jongeren. Je kan deelnemen aan een reeks activiteiten, maar je mag ook meedoen aan een losse activiteit. Kinderen en jongeren hoeven dus NIET persé aan alle activiteiten mee te doen.

De activiteiten die georganiseerd worden, zijn heel wisselend van aard en worden voornamelijk geleid door vrijwilligers. Zij proberen op een ontwikkelingsgerichte manier te denken, te kijken en te handelen. Dit alles met de focus op het versterken van kennis, bekwaamheden en kwaliteiten van de kinderen en jongeren.

Het doel van de activiteiten van LOEK@TALENT is kijken naar wat kinderen en jongeren WEL kunnen en positieve ervaringen opdoen, stimuleren van de ontwikkeling en de zelfredzaamheid, het (her)ontdekken van interesses, het proberen van activiteiten en het doorzetten van inspanningen die een positieve invloed hebben op de maatschappelijke positie, de culturele ontplooiing en het greep krijgen op de eigen koersbepaling. LOEK@TALENT is een vrijwilligersproject van Stichting LOEK@YOU.

Bij bepaalde activiteiten willen wij ook andere kwetsbare doelgroepen betrekken, te denken valt aan ouderen,gehandicapten en zieken. Dit bevordert ontmoeting en vergroot de leefwereld van deze groep .

Wij bieden talentprogramma's aan op het gebied van: Techniek - Dans - Creativiteit - Toneel - Scheikunde/ natuurkunde - IT - Koken - Sport - Kunst - Zorg voor een ander - Multiculturele samenleving - enzovoort

Delen met vrienden

Datum en tijd

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen