€ 5

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Blokhut D'n Bosbender

Nieuwe kerkstraat 60

5507 LP Veldhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Dit jaar wordt voor de eerste keer LOEK@WINTER georganiseerd. LOEK@WINTER is twee dagdelen prikkelarm vakantie plezier voor kinderen en jongeren die extra aandacht nodig hebben. Er worden activiteiten georganiseerd voor kinderen en jongeren van 4 t/m 18 jaar. Dit jaar vindt LOEK@WINTER plaats op 3 en 4 januari 2019. Geheel in winterse sferen en we hopen natuurlijk op een beetje sneeuw. Maar als de sneeuw niet valt dan gaan we het super gezellig maken met elkaar.

De activiteiten starten altijd bij Blokhut de Bosbender in Veldhoven. Soms blijven we bij de blokhut en soms gaan we een uitstapje maken. Dit ligt aan de activiteit waar het kind voor opgegeven wordt en kan men zien bij de informatie van desbetreffende activiteit.

Men kan uw kind per activiteit inschrijven. Dit kan door op de tickets knop te drukken. Dan ziet u de activiteiten en kunt u bij info tonen de gehele planning van de ochtend of middag zien. Kinderen en jongeren kunnen zelf kiezen waar ze zich voor op geven. Er is altijd één hoofdactiviteit maar daarnaast zijn altijd ook nog kleinere activiteiten waar het kind aan mee kan doen. Voor drinken, fruit en een lekkernij wordt gezorgd.

Deelname aan een dagdeel LOEK@WINTER plezier kost 5,00.

Specifieke doelgroep: kinderen en jongeren die door wat voor reden ook, extra aandacht nodig hebben, denk aan kinderen en jongeren met een beperking, prikkelgevoeligheid, kinderen die te maken hebben gehad met trauma bijvoorbeeld vluchtelingen kinderen, kinderen die bijvoorbeeld een ouder hebben verloren, kinderen met een lichamelijke handicap of bijvoorbeeld een taalontwikkelingsprobleem hebben of DCD enz. Graag na aanmelding een mail sturen naar summer@lerenopeigenkracht.nl met de bijzonderheden van uw kind.


Hebben jullie er al zin in? Wij wel. we zien jullie snel.

Groeten werkgroep LOEK@WINTER

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Blokhut D'n Bosbender

Nieuwe kerkstraat 60

5507 LP Veldhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen