Loon op Zand beleeft

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Efteling Theater

1 Europalaan

5171 KW Kaatsheuvel

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De gemeente Loon op Zand heeft een rijk cultuur- en verenigingsleven, enthousiaste ondernemers en vrijwilligers/mantelzorgers. We zijn erg trots op onze betrokken inwoners. Daarom zet gemeente Loon op Zand samen met de Efteling en Rabobank de Langstraat tijdens een feestelijke avond op 25 oktober vrijwilligers, sporters, ondernemers en kunst- en cultuur beoefenaars in het zonnetje!

Loon op Zand beleeft - de avond

We hebben uitnodigingen gestuurd om samen met ons op 25 oktober 2017 Loon op Zand met ons te vieren. Dit zal plaatsvinden in de theaterzaal van de Efteling. Naast de uitreiking van vier Awards zijn er verschillende optredens. Natuurlijk zorgen we ook voor een hapje en een drankje en een wonderlijke afsluiting. Voldoende redenen om 25 oktober in uw agenda te zetten!

Entree

Loon op Zand beleeft is alleen toegankelijk met een geldig ticket. U bestelt deze via de groene knop 'TICKETS', voer vervolgens de code in die u heeft ontvangen. U ontvangt na het invullen van de benodigde gegevens uw toegangsbewijs per e-mail. Neem deze op 25 oktober uitgeprint mee samen met uw ID-bewijs (rijbewijs, id-kaart)

Tot 25 oktober


Organisatie Loon op Zand beleeft

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Efteling Theater

1 Europalaan

5171 KW Kaatsheuvel

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen