Gratis

Loopbaanbegeleiding zorgt voor meer persoonlijk succes op het werk!

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Loopbaancentrum AUTHENTIEK

De Roosen 69

3910 Neerpelt

Belgium

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving


1) Wat kan ik verwachten van een infosessie bij Authentiek?

Het is de ideale gelegenheid om uit te zoeken op welk vlak loopbaanbegeleiding voor jou een meerwaarde biedt. Zowel de praktische als de inhoudelijke kant van een loopbaanbegeleidingstraject wordt besproken.

Je krijgt antwoorden op zeer concrete vragen zoals “ Is loopbaanbegeleiding iets voor mij?” of “ Kom ik in aanmerking voor het gebruik van loopbaancheques en hoe bestel ik ze?"

Er worden infosessies gegeven in verschillende regio’s binnen Vlaanderen. Een infosessie van Authentiek wordt gegeven aan kleine groepjes en duurt ongeveer een uurtje. Achteraf is er zeker tijd en ruimte voor aanvullende persoonlijke vragen.

2) Voor wie is de infosessie bedoeld?

Voor iedereen die werk heeft maar verandering wil! Werknemers, leidinggevenden, zelfstandigen,... iedereen welkom!

3) Wat kost een infosessie bij Authentiek?

Een infosessie is gratis. Op deze manier kan je kennismaken met de begeleider die ook het traject met jou zal opstarten. Je krijgt een beter zicht op de visie, de methodiek en de sfeer die Authentiek hanteert.

4) Waarom zou het mij goed doen als ik naar een infosessie kom?

Je krijgt een juister beeld waaraan je je mag verwachten. Hoe realistischer je verwachtingen zijn, hoe meer kan op succes.

5) Wat is het verschil met andere infosessies over loopbaanbegeleiding? Ik heb bv al eentje gevolgd bij een ander loopbaancentrum..

De naam zegt alles... Authentieke begeleiding, steeds eerlijk en oprecht, met de nadruk op de kwaliteitsvolle benadering van de individuele noden van de klant… De sfeer is ongedwongen maar wel to the point. Geen hocus pocus oplossingen of oppervlakkige, 13-uit-een-dozijn doe-tips, maar wel praktisch bruikbare hulpmiddelen en sterk onderbouwde inzichten en methodieken. Je ervaart hoe je samen haalbare doelstellingen opstelt, die je helpen om met veel vertrouwen en hernieuwde moed die ene belangrijke stap te zetten in jouw persoonlijke of professionele leven. Een echte aanrader!!!

6) Hou je niet van een infosessie in groep?

Geen probleem! Stuur me per mail je gegevens door en we plannen samen een individueel kennismakingsgesprek in op afspraak. sigrid@uwloopbaancoach.be

Vergeet je niet in te schrijven!

Vriendelijke groeten,

Sigrid Denteneer


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Loopbaancentrum AUTHENTIEK

De Roosen 69

3910 Neerpelt

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen