€ 245 – € 905

Loopbaancoaching

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Mediacentrum

1 Joop van den Endeplein

1217 GP Hilversum

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Merk je dat je graag meer uit je carrière wilt halen, de balans tussen werk en privé kwijt bent of dat je meer uitdaging wilt? Vraag je je af of jouw baan over vijf jaar nog bestaat? Ontdek dan wat de loopbaancoaching van Media Perspectives voor jou kan betekenen en zet de eerste stap om bewust bezig te zijn met je toekomst. We bieden drie verschillende coachpakketten aan waarbij je kunt kiezen uit vier verschillende coaches.

Wat houdt onze loopbaancoaching in?

Onze loopbaancoaching helpt je om gemotiveerd aan de slag te gaan met jouw loopbaan. Wij zijn gespecialiseerd in loopbaancoaching gericht op het duurzame inzetbaarheid potentieel (wendbaarheid). We bespreken in de coachsessies hoe je jezelf kunt blijven ontwikkelen en welke impact alle veranderingen kunnen hebben op je huidige werkzaamheden (ben ik fit 4 the future). We zorgen er samen voor dat je een helder beeld hebt van je persoonlijke situatie en weet waar de knelpunten/uitdagingen en actiepunten liggen. Samen met je loopbaancoach wordt er een concreet plan gemaakt waarmee jij jezelf kunt ontwikkelen en je ambities waar kunt maken.

We bieden ook maatwerktrajecten aan op specifieke onderwerpen zoals burn outs en slaapproblemen.
Kijk voor meer informatie over hoe ons loopbaantraject eruit ziet op onze website.

Aanmelden

Voor je een ticket koopt voor een coachpakket moet je eerst een datum selecteren van de maand waarin je graag wilt starten met je coachsessies. Je koopt een ticket voor het einde van de maand, na je betaling zal een coach contact met je opnemen om samen met jou een voor jouw geschikte datum in te plannen. Wanneer je dus in januari wilt starten, koop je een ticket voor 31 januari. Het betekent dus niet dat je op de geselecteerde datum een coachgesprek hebt. Jij stemt de data af met jouw coach. Aan het einde van het bestelproces, bij 'overige informatie', kun je selecteren welke coach je wilt of dat je geen voorkeur hebt.

Na het coachingstraject:

  • Heb je zelfinzicht: je weet wie je bent en je kunt je toegevoegde waarde formuleren
  • Heb je een concreet actieplan om alles uit jezelf te halen en je ambities waar te maken
  • Kun je je eigen duurzame inzetbaarheid potentieel managen
  • Sta je aan het stuur van je eigen leven en loopbaanontwikkeling


Coachpakketten

1. APK
Persoonlijk rapport + 1 x coachsessie van 90 min
€ 200*

2. Vervolg coachtraject APK
4 x coachsessie
€ 550*

3. Compleet coachtraject
Persoonlijk rapport + 5 x coachsessies
€ 750*

*Prijzen zijn exclusief BTW

Vergoedingen
Vraag aan jouw werkgever welke vergoedingen er vanuit jouw organisatie mogelijk zijn.

Onze coaches

Je kunt bij het inschrijven voor een coachpakket kiezen uit vier coaches of geen voorkeur opgeven.

Gerard Scheenstra

Mijn naam is Gerard Scheenstra en ik ben een creatieve ondernemer, bedrijfskundige, coach en gastdocent/spreker. Ik ben al een kleine twintig jaar actief als meervoudig ondernemer en coach. Wat ik heb gemerkt is dat verandering de enige zekerheid is: Disrupt or be disrupted is the new normal. Ik heb vanuit het business label Knowvium o.a. de Meten Coachen Actie (MCA) Methode ontwikkeld en pas die toe als coach en business coach. Als coach help ik graag mijn klanten om op een inspirerende, creatieve manier in de structuur van de MCA methode de toekomst vorm te geven en/of uitdagingen aan te gaan pakken. Het is mijn persoonlijke overtuiging dat ieder mens zijn/haar eigen verantwoordelijkheid heeft (en moet nemen) m.b.t. het eigen leven en de loopbaanontwikkeling. Mensen moeten zich blijven ontwikkelen, en wanneer je dit doet zul je meer kansen hebben om een baan te behouden of nieuw werk te vinden of te creëren.


Caroline Dutry van Haeften

Ik ben Caroline Dutry van Haeften en ben coach, adviseur en trainer. Ik ben ongeveer 5 jaar werkzaam als coach waarvan drie jaar binnen de media-industrie. Mensen verder helpen in hun ontwikkeling is een echte passie van mij. Dat is ook de reden dat ik mij ben gaan ontwikkelen als coach. In mijn omgeving merk ik dat veel mensen moeite hebben de juiste balans te vinden tussen werk en privé. Dat de veranderingen die technologie met zich meebrengt ontzettend interessant zijn, maar ook stress kunnen opleveren. En dat er mensen zijn die nog niet precies weten waar zij met hun loopbaan naar toe willen. Ik heb mij als doel gesteld mensen te helpen weer aan het roer te staan van hun eigen loopbaan – hun eigen leven.


Maarten de Winter

Mijn naam is Maarten de Winter en ik ben algemeen econoom, gericht op mens, arbeid en samenleving. Ik bied professionals, teams en organisaties overzicht over, inzicht in en invloed op hun tijd. Met bruikbare handvatten en vragen breng ik een waardevolle tijdsbesteding binnen handbereik. Ik werk al ruim twintig jaar als coach en ben daarnaast strategisch adviseur in publieke en private organisaties. Als coach help ik graag mijn klanten om op een inspirerende, creatieve manier in de structuur van de MCA methode de toekomst vorm te geven en/of uitdagingen aan te gaan pakken. Mijn visie is dat ieder mens eigen mogelijkheden heeft om voor zichzelf en anderen van waarde te zijn. Wat je daarvoor wilt, kunt en moet doen vraagt regelmatige reflectie.


Claire Becking

Ik ben Claire Becking, arbeids- en organisatiepsycholoog, en werk al ruim 25 jaar op het snijvlak van persoonlijke-,team- en organisatieontwikkeling in zowel profit- als non-profit organisaties. Met veel passie help ik organisaties en medewerkers hun ambities waar te maken vanuit kracht, verbinding en wendbaarheid. Veel mensen ervaren de wereld als te snel, te onvoorspelbaar, te veeleisend en vragen zich af hoe hiermee om te gaan. Hoe zorg je dat je geen speelbal wordt, maar de regisseur van jouw (werk)leven en vitaal en in balans je werk kan blijven doen? Meer dan ooit is psychologische flexibiliteit van belang om de toekomst wendbaar en weerbaar tegemoet te kunnen treden. Vanuit commitment aan wat werkelijk waardevol voor jou is in jouw werk- en privéleven help ik je om meer regie te nemen over jezelf en jouw omgeving.

Vragen?

Wil je meer weten over loopbaancoaching en wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij helpen je graag verder. Mail nu je vraag, met vermelding van je telefoonnummer naar coach@mediaperspectives.nl.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Mediacentrum

1 Joop van den Endeplein

1217 GP Hilversum

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen