€ 24,95

LoopbaanLAB: Solliciteren en profileren voor introverten

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Rotterdam

Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Het LoopbaanLAB is het centrum voor loopbaaninspiratie, persoonlijke ontwikkeling, experimenten en loopbaanbegeleiding.

Iedere editie staat in het teken van een ander thema. Van creativiteit tot persoonlijk leiderschap en van Solliciteren voor introverten tot Videosolliciteren.

De eerste editie is gepland op vrijdag 25 mei 2018.

25 mei 2018 Solliciteren en profileren voor introverten
22 juni 2018 Creatief solliciteren

LoopbaanLAB: Solliciteren en profileren voor introverten
25 mei 2018

Tijdens de sessie 'Solliciteren en profileren voor introverten' leer je hoe je met behulp van je introverte eigenschappen een ijzersterke indruk kunt maken.

'Authentiek solliciteren. Juist als je wat introverter bent!' Vind je het moeilijk om jezelf actief te verkopen tijdens sollicitatiegesprekken? Weet je stiekem wel dat die bescheidenheid je niet verder brengt, maar vind je het vervelend om jezelf anders voor te doen dan je bent? Hoe kun je jezelf tijdens sollicitaties dan toch goed over het voetlicht brengen? Ongeveer 40% van de mensen zou introvert zijn, maar in veel (werk)omgevingen voeren extraverten de boventoon. Dat wordt vervolgens ook weerspiegeld in sollicitatiegesprekken.

Herkenbaar? Meld je dan aan voor de sessie 'Solliciteren en profileren voor introverten' in bij Het LoopbaanLAB. Werkgevers zitten namelijk vaak wel te springen om de kwaliteiten die een introvertere sollicitant te bieden heeft.

Deelnemers ontvangen ook het Solliciteren voor introverten-werkboek.

LoopbaanLAB: Creatief Solliciteren
22 juni 2018

Ons brein is geneigd om in vaste patronen en beelden te denken. Als je altijd vanuit vaste patronen denkt, zul je nooit iets nieuws verzinnen. Tijdens de workshops ontdek je hoe je jezelf wakker kunt schudden om zo tot frisse nieuwe inzichten te komen.

De arbeidsmarkt om ons heen verandert snel, daarom is een flexibelere instelling waarbij je zaken op nieuwe manieren bekijkt onmisbaar. Deze flexibiliteit krijg je door regelmatig iets nieuws te doen en verwachtingspatronen te doorbreken. Maar hoe maak je het doorbreken van aannames en routines nu onderdeel van je dagelijkse werk?

Tijdens de workshops ontdek je hoe je jezelf wakker kunt schudden om zo tot frisse nieuwe inzichten te komen. Je krijgt praktische tips en ontdekt dat je veel innovatiever bent dan je denkt. Na een inspiratiesessie waarin wij diverse voorbeelden de revue laten passeren gaan wij in kleinere groepjes concrete ideeën uitwisselen om jouw talent en ervaring op opvallende wijze te presenteren aan potentiële opdrachtgevers.

Let op:
Per editie is er plek voor 5 deelnemers. Meld je dus snel aan.

Datum:
25 mei 2018 Solliciteren en profileren voor introverten
22 juni 2018 Creatief solliciteren
Tijden:
13:00u - 15:00u
Locatie:
LoopbaanLAB Rotterdam

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Rotterdam

Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen