€ 1.486,91

Loopbaanweekend Bergen aan Zee

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Hotel Blooming

Duinweg 5

1861 GL Bergen

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Waarom een loopbaanweekend?
Omdat we zo vaak meemaken dat mensen "vastlopen" en te laat actie ondernemen. Er is dan al sprake van:
• Langdurige uitval wegens stress of burnout;
• Een conflict op de werkvloer;
• Disfunctioneren;
• Een mismatch tussen persoonlijke kwaliteiten en de huidige functie;
• Een verkeerde studie of loopbaankeuze.

Een outplacement traject duurt langer en is wellicht te kostbaar. Tijdens dit weekend:
• Breng je je drijfveren in kaart;
• Formuleer je een doel voor de toekomst;
• Weet je welke functiemogelijkheden voor jou zijn weggelegd;
• Ga je met hernieuwde energie naar huis;
• Vergroot je je netwerk.

Hoe dit weekend er uit ziet?
Dag 1 (25 augustus 2017)
Stel je voor: om 16:30 kom je aan in het kunstenaarsdorp Bergen. Prachtig gelegen en kilometers zandstrand tot je beschikking. Bij aankomst kun je kennis maken met de groep (maximaal 12 personen). Uiteraard staat er een heerlijke maaltijd voor je klaar. Na de maaltijd starten we met een (online) loopbaantest, waarbij je jezelf in kaart brengt. Daarbij gaan we dieper in op vragen als: Wie ben ik? Wat wil ik? Waar sta ik nu? Waar wil ik heen? Wat moet daarvoor gebeuren? Dat is de eerste stap in je "persoonlijke campagneplan". Rond 22:30 ronden we af met een drankje.

Dag 2 (26 augustus 2017)
Tussen 08:00 en 10:00 staat het ontbijt klaar en kun je de dag starten met bijvoorbeeld een ochtendwandeling, een ontspanningsoefening, paardrijden of blowkarten. Daarna staat TMA (Talenten Manageent Analyse) op het programma. We zetten TMA in vanuit het uitgangspunt dat mensen het meest gemotiveerd, effectief en succesvol zijn in werk dat het dichtst bij hun ware aard ligt. Uit die analyse volgt een samenvatting van je persoonlijke drijfveren, talenten en ontwikkelmogelijkheden. Na de lunch gaat een deel van de groep een individueel gesprek in met de loopbaanadviseur. Het andere deel van de groep start met het opmaken of professionaliseren van het LinkedIn profiel. LinkedIn zorgt ervoor dat je beter vindbaar en zichtbaar bent voor potentiele werkgevers. In de loop van de middag wiselen we het programma om. Rond 16:00 gaan we met de groep een wandeling maken, waarbij je kunt sparren met de coaches. Na terugkomst komt er een profielfotograaf die een professionele foto maakt welke gebruikt kan worden op LinkedIn en je CV. Daarna gaan we eten. Na het diner starten we met een workshop over een onderscheidende brief en een opvallend CV. Ook Daarmee sluiten we de dag af. Het avondprogramma staat niet vast, maar in de omgeving is genoeg te doen.

Dag 3 (27 augustus 2017)
Tussen 08:00 en 10:00 starten we met een ontbijt en kun je de dag wederom starten met bijvoorbeeld een ochtendwandeling en/of een ontspanningsoefening. Vervolgens gaan we op basis van de profielen uit de TMA analyse bekijken welke functies er het best passend voor jou kunnen zijn. Na de lunch starten we met de STAR methodiek (een methodiek die veelal in sollicitatie procedures wordt gebruikt), een persoonlijke SWOT (sterkten/zwakten) analyse en een elevator pitch: hoe presenteer jij jezelf in een minuut (op papier en in een gesprek). Na het diner keer je huiswaarts, waar je rond 21:00 uitgerust en uitgewaaid aankomt. Belangrijker nog: je hebt een duidelijke stip aan de horizon als het gaat om je loopbaan en je hebt je netwerk vergroot met 12 personen. Klaar voor de toekomst!

Wat kost het?
De investering voor dit weekend (all-in), bedraagt € 1195,- Er zijn tijdens het weekend 2 loopbaanadviseurs mee en 1 trainer. (Dit tarief is voor particulieren. Voor organisaties is het tarief € 1345,- exclusief btw)

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Hotel Blooming

Duinweg 5

1861 GL Bergen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen