€ 29,50

Loslaatochtend

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Stap gezellig bij ons een paar uurtjes in de 'online bus' voor een verzorgde reis naar een fijner, bewuster leuker en prettiger leven.

Over dit evenement

Het is fijn lieve lezer dat bewust loslaten werkt, maar wat heb jij daaraan? Nou, wist jij dat je zo’n 40.000 gedachten per dag hebt waarvan gemiddeld 70% negatief is.

De massa van je gedachten - circa 90% van alle gedachten - zijn onbewuste gedachten. Onbewuste geconditioneerde denkpatronen, de automatische piloot. Dat is geen standaard pakketje dat je bij je geboorte hebt gekregen, dat zijn hele denkpatronen die je zelf zo ontwikkeld hebt met alle ervaringen in je leven tot nu toe.

Kijk eens naar het volgende rekensommetje, om het een beetje tastbaar te maken. Als jij gemiddeld 40.000 gedachten per dag hebt en 70% is negatief en 90% is onbewust en dan heb je dus circa 25.000 onbewuste negatieve gedachtes per dag.

Dat is nogal wat. Dus je bent hier voor een hele goede reden. Geen bezigheidstherapie. Maar een online loslaatochtend om je kijk en beleving van momenten weer een stukje minder negatief te maken dan nodig is. Die negativiteit houd je veels te veel tegen, maar hebt geen idee dat je dat jezelf onbewust aandoet. Het is zo normaal voor jou. Het is jouw realiteit.

Wat maakt de gedachte negatief? Een gedachte is een gedachte. De emotie die jij eraan koppelt bepaald hoe negatief of positief de gedachte is. Dat maakt het persoonlijk en relevant voor jou. Een emotie is niets anders dan een lichamelijk spanningsveld in jou. Dat kun je bewust veranderen.

Jij laat jezelf voelen. Die lichamelijke spanningen schommelen nogal. We zijn emotionele wezens, gevoelsmensen. Jij laat je leiden door je gevoel.

Het is natuurlijk gedrag van mensen om altijd op zoek te zijn naar een prettiger gevoel. Hiervoor zoek je de weg van de minste weerstand. Jij pakt de weg van de minste weerstand voor jou, ik voor mij.

In plaats van die weerstand uit te weg te gaan, te onderdrukken of jezelf ervan af te sluiten, kunnen we ook blijvend die verankerde lichamelijke spanning aan situaties, mensen, dieren, dingen eens gaan verminderen en zelfs opheffen.

Lijkt ons een heel logisch plan. Wordt je er ook niet meer mee geconfronteerd en belemmerd, in je dagelijkse kijk op alles.

Je houdt nu vast omdat je bepaalde overtuigingen hebt (niets meer of minder dan een gedachte), waardoor het voor jou gerechtvaardigd is te denken zoals je denkt. Dat vormt jouw identiteit en houvast – DENK JE.

Wat zou je opgeven als je dat loslaat? In onze ogen een heleboel ellende als 70% van wat je denkt (te) negatief is.

De gedachte blijft na het loslaten hetzelfde maar de context wordt heel anders. Hoe jij je erbij laat voelen, bepaald hoe jij tegenover een bepaalde gedachte of actie staat. Doordat je loslaat haal je een laagje lichamelijke spanning weg, waardoor de gedachte minder gespannen en negatief aanvoelt. Dat is alles.

Heel je leven doe je grotendeels hetzelfde, je blijft vasthouden aan dingen die je niet datgene brengen waar je naar op zoek bent. Dat mag je blijven doen, maar heeft niet de oplossing geboden anders was je hier nu niet.

Kwestie van niet lullen maar doen. Want dat is de echte sleutel tot vooruitgang...

Door aan te pakken, te gaan doen. Dat is waar deze loslaatochtend uit bestaat. Gewoon doen, aan de slag gaan.

Zodat je steeds meer op het leven kunt vertrouwen en je eigen koers gaat varen en steeds makkelijker de kapitein op je eigen schip kunt zijn.

In deze loslaatochtend kunnen we je verder helpen met het doorbreken van (te) negatieve denkpatronen.

De live online loslaatochtend is te volgen vanuit je eigen comfortabele stoel vanachter je desktop, laptop, tablet of telefoon. De ochtend duurt ongeveer twee uur. We beginnen om 10 uur zodat je niet bijzonder vroeg je bed uit hoeft en zal eindigen rond 12 uur, zodat je ook nog lekker heel je middag van je vrije zondag kunt genieten. Het mes snijdt zo mooi aan twee kanten.

Je logt een paar minuten voor tienen in op een speciale besloten pagina. Wij zijn ook live op deze pagina aanwezig. Na de nodige gezamelijke uitleg wat te doen en hoe, zul je relaxt in blokjes van 5 minuten los gaan laten. We boren elke 5 minuten een ander punt aan. Elk half uur nemen we even een paar minuten pauze om daarna weer relaxt actie te ondernemen.

In andere woorden, we vertellen je precies wat te doen en hoe, zodat het voor jou ook resultaat en vertrouwen geeft.

En het is zo makkelijk, want jij kent jezelf al. Ook al heb je daar nooit echt bewust bij stil gestaan.

Dus wij nemen je op zondagochtend mee op ontdekkingsreis in jezelf. Om je belemmeringen, je angsten, je onmacht, je frustraties, etc. weer een beetje op te heffen. Kleine en grote weerstanden betreffende allerlei uiteenlopende punten.

De relatie met jezelf en met alles om je heen zal enorm verbeteren, omdat je meer in één lijn met jezelf en alles om je heen komt te staan. Je laat spanning los, dus je gaat dingen meer accepteren. De dagelijkse momenten triggeren steeds minder spanning / negativiteit. Je ziet steeds meer mogelijkheden.

Als jij jezelf goed voelt is dat heel normaal en gaan dingen heel natuurlijk, het valt bijna niet op. Als jij bang bent, voelt dat heel vervelend en komt het daardoor heel duidelijk naar de voorgrond. Omdat het zo vervelend en onnatuurlijk voelt.

Het idee achter de loslaatochtend is dat je gewoon van zelfopgelegde weerstand, aangaande allerlei onderwerpen, bewust wordt en deze loslaat/verminderd - voorgoed. Dat is bijzonder fijn.

Stap lekker bij ons in de bus voor een verzorgde reis naar een fijner, bewuster leuker en prettiger leven.

Ben je geïnteresseerd, wil je graag aan de slag? De loslaatochtend kost 29,50 euro.

Ben je geïnteresseerd om deze leuke en gezellige loslaatochtend te ondergaan? Meld je dan aan. Je ontvangt direct een bevestiging van je aanmelding met de verdere details.

Lieve groet,

Team Loslaatportaal

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen