€ 25

Loslaten - de Workshop

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Idéfix

Bloemgracht 99

1016 KH Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Soms moet je iets loslaten voordat je weer in beweging kunt komen. Een persoon, een plek, een eigenschap, een gewoonte, een idee, een teleurstelling, een andere wezenlijke ervaring of een verhaal dat je tot jouw identiteit hebt gemaakt maar dat niet langer bij je past. Loslaten is een proces dat we vaak alleen doen. En ook vaak iets dat we uitzitten tot de tijd verstreken is. Het kan de moeite waard zijn om pas op de plaats te maken en met compassie te kijken naar je eigen proces. Tijdens dit event onderzoeken we wat jij los te laten hebt, staan we stil bij wat het voor jou betekend heeft en maken we ruimte voor wat zich als nieuw aandient.

Over het ontstaan van dit event:

Loslaten is iets waar we vaak in ons leven mee te maken krijgen, maar niet vaak bewust bij stilstaan. Liever laten we tijd alle wonden helen, dan dat we daadwerkelijk de tijd te nemen voor gevoelens en gedachtes die we moeilijk vinden. En precies daarvoor is deze workshop bedoeld. Ruimte maken voor wat er is en dat een plek geven.

Miek en Nicklee hebben elkaar gevonden in hun passie en enthousiasme voor persoonlijke ontwikkeling. Niet alleen in hun werk maar ook op persoonlijk vlak zijn zij vaak in aanraking gekomen met loslaten en afscheid nemen, in het klein en in het groot. Soms behaphaar, soms overweldigend en eenzaam. Deze workshop is ontstaan uit hun wens om een plek te creëren voor dit waardevolle proces, wat vaak niet makkelijk gedeeld wordt.

Over de initiators:

Miek Crouzen is psycholoog en werkzaam als trainer en coach bij Idéfix. Het liefst helpt zij mensen met aandacht geven aan dat wat daarom vraagt in hun leven, om zo op een wakkere manier in het leven te kunnen staan.

Nicklee de Langen is zelfstandig trainer en (team)coach. Ze begeleidt mensen in het aangaan van het moedige gesprek met zichzelf en anderen. Om onder ogen te komen wat er echt is, zonder maskers of beschermlagen. Vorig jaar volgde zij het 90 Dagen Programma.
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Idéfix

Bloemgracht 99

1016 KH Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen