Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

LostWords #11: The Voice of a Legend

Tolhuistuin

Woensdag 20 juni 2018 van 19:30 tot 22:30 (CEST)

LostWords #11: The Voice of a Legend

Ticketinformatie

Type Einde Aantal
Regulier 20 jun. 2018 Gratis  

Deel LostWords #11: The Voice of a Legend

Evenementdetails

Iedereen wordt blanco geboren.
Langzaam maar zeker vorm je jouw identiteit door te kijken naar verschillende mensen, naar voorbeeldfiguren, jouw legends.
Mensen die zijn zoals ze zijn. Zichzelf. Zonder gêne.
Rolmodellen die inspirerende dingen hebben gezegd, inspirerende dingen hebben gedaan.
Legends die je stiekem wel een beetje zou willen zijn.

In LostWords #11: The voice of a Legend gaat Lost Project met jou op zoek naar deze verschillende Legends en bespreken we wat zij betekend hebben voor jou, voor ons en anderen. Denk, praat en eet mee!

Deze LostWords-editie vindt plaats in de Tuin met de zon op je bol, lekkere hapjes, vuurkorven en dekentjes voor als de zon onder gaat. En mocht het Hollandse weer opspelen en het gaan regen, dan zitten we lekker droog en warm onder de luifel.

LostWords is een jongerendebatavond vol dialoog, spoken word, muziek en theatrale performances. In LostWords zoeken de jongeren van LostProject onder leiding van host extraordinaire Yahmani Blackman naar woorden die gevonden willen worden. Woorden die stem geven aan het leven van jongeren in de grote stad anno nu en alle uitdagingen die dat met zich meebrengt.

LostWords is een coproductie van Stichting Tolhuistuin en LostProject. LostProject is sinds 2016 het huisgezelschap van Stichting Tolhuistuin.

#voicingthecity

Heb je vragen over LostWords #11: The Voice of a Legend? Neem contact op met Tolhuistuin

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Tolhuistuin, Tuin
Tolhuisweg 3
1031 CL Amsterdam
Nederland

Woensdag 20 juni 2018 van 19:30 tot 22:30 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Tolhuistuin

Precies op de plek tussen het Centraal Station, waar de hele wereld de hoofdstad binnenrolt, en de talrijke kleine werelden van Amsterdam Noord, ligt de Tolhuistuin. Zeven jaar geleden werd deze prachtige locatie aan de oever van het IJ in gebruik genomen door initiatiefnemer Stichting Tolhuistuin. Met verschillende partners, waaronder Paradiso en de VOF Horeca Tolhuistuin, is de Tolhuistuin uitgegroeid tot wat ie nu is: een culturele, kunstzinnige en culinaire broed- en ontmoetingsplaats in het nieuwe hart van Amsterdam.

De Tolhuistuin bestaat uit een groot publieksgebouw, een tuin (park) en vier karakteristieke bedrijfsverzamelgebouwen. In het publieksgebouw bevinden zich café-restaurant THT, twee dansstudio’s, Tip Noord, de expositieruimte met tentoonstellingen van Framer Framed en diverse zalen die vrijwel dagelijks geprogrammeerd worden door o.a. Paradiso Noord en Stichting Tolhuistuin. Natuurlijk zijn alle zalen (en de tuin!) ook te huur voor evenementen – kijk hiervoor op de verhuurpagina.

In de bedrijfsverzamelgebouwen aan de Noordzijde van de Tolhuistuin, huizen creatieve ondernemers: journalisten, ontwerpers, theatermakers, filmmakers, architecten, muzikanten, agentschappen, uitgevers, festivalorganisaties en programmamakers. Er valt altijd wat te doen en te ontdekken: de samenwerkingen in de Tolhuistuin maken de plek tot een bruisend vierentwintiguursfestival midden in de hoofdstad!

  Contact opnemen met de organisator

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.