Gratis

Love and Impact

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Bron

Elburglaan 51

Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

We overtuigen mensen niet van het evangelie, maar demonstreren de liefde van God door openbaring en kracht. Het is een levens veranderende ervaring als jij zelf gaat inzien en ervaart dat wonderen, tekenen en profetische woorden impact hebben op mensen en daardoor levens veranderen.

We geloven allemaal wel dat God het allemaal kan en wil doen, maar we mogen groeien in de zekerheid dat Hij JOU daarvoor wil gebruiken ALTIJD en OVERAL.

Je zult ontdekken tijdens de training dat het een onderdeel is van het normale christelijke leven. Je zult zien dat God jou hierin dagelijks gaat gebruiken. Op je werk of school, in de winkel, op straat, ect...

Anderen zijn jou voorgegaan en getuigde over de wonderen en bijzondere aanrakingen van God. Zij waren vol van geloof dat God hen zou gaan gebruiken in het bidden voor mensen op straat. Ze hadden hun angsten overwonnen!

In de Love & Impact training zullen we jou helpen om deze stappen ook te maken, te groeien in zekerheid en zullen we getuige zijn hoe de Heilige Geest door jou heen werkt!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Bron

Elburglaan 51

Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen