Love Never Fails - Rolland & Heidi Baker

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Fabriekspand

59 Veldstraat

8800 Roeselare

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

DIT EVENEMENT IS GEANNULEERD!

Enkele dagen geleden kreeg ik nog de bevestiging over de vluchturen en de komst van Rolland en Heidi Baker, totdat een nieuwe cycloon de thuisstad “ Pemba” opnieuw vreselijk trof. Hieronder kunt u het bericht lezen die we ontvingen. Het geeft een klein beetje de noodzaak aan van deze catastrofe.

Vandaar dat wij spijtig genoeg dit evenement moeten annuleren.

Mogen wij a.u.b. 1/ een warme oproep doen om samen vurig te bidden voor een verandering in de situatie. 2/ zeker als Belgen, maar ook van welk een natie dat u ook komt, in deze kritieke situatie een warme oproep doen om ons hart van compassie te laten spreken. Daarom hebben wij besloten om hieronder vermelde rekeningnummer te openen en aan iedereen de kans te geven een liefdesgave te schenken om Iris Ministry te zegenen en hun verdere reddingsplannen te ondersteunen. Alle geld gaat integraal naar Iris Ministry. Liefde is niet iets dat wij zeggen, het is wat wij doen.

Oprechte dank voor jullie vrijgevigheid!

Indien je wenst, kun je je inschrijvingsgeld als gift integraal naar Iris Ministries doneren of wens je je inschrijvingsgeld terug te ontvangen, laat het ons gerust weten via e-mail: loveneverfails.be@gmail.com

Overschrijving op rekeningnummer: 748-0026309-28
Met vermelding: S.O.S. Mozambique
IBAN BE37 7480 0263 0928 BIC KREDBEBB
Bank Name en adres : KBC- Gentsestraat 46 - 8870 Izegem (België)

Rik en Sabine Van Neste en het ganse “ Love never Fails ” team.

PS: Wij ontvingen net een bericht van de persoonlijke assistente van Heidi, dat zij ons allen danken voor ons begrip en boven alles voor jullie gebeden, liefde en vrijgevigheid en zij bevestigt dat Rolland en Heidi Baker op Gods welbepaalde tijd zeker naar België terugkomen.

————————————————————————————————————————

Beste Rik,

Ik schrijf u om u te informeren dat Heidi met een enorme spijt haar afspraak tijdens uw evenement “ Love never Fails “ moet annuleren.

Heidi is gedwongen om te blijven en de hulpverlening voort te zetten,

vanwege de catastrofale gebeurtenissen van de afgelopen twee maanden door twee verwoestende cyclonen die Mozambique teisterden.

Cyclone Kenneth heeft Heidi & Rolland's thuisstad Pemba en de districten in het noorden met recordbrekende wreedheid geraakt en honderdduizenden mensen zijn getroffen. Deze cycloon zelf verwoestte 90% van de huizen in sommige gebieden en de daaropvolgende overstromingen verdrongen nog meer mensen en vertraagden drastisch de mogelijkheid om te voorzien noodhulp en verlossing. De situatie wordt elke dag wanhopiger omdat de toegang tot veel dorpen wordt afgesloten en ze nemen hun toevlucht tot het eten van slakken, wormen en groene kokosnoten.

Ons centrum van bediening “ Iris ministry” is uniek gepositioneerd om kritische logistieke ondersteuning te bieden tijdens deze crisis omdat we over faciliteiten, voertuigen, personeel en andere middelen beschikken. Het VN-bureau voor de coördinatie van humanitaire zaken heeft Iris opgeroepen om een volledig deel te zijn van het team. We hebben ons ook aangesloten en verenigd met het Wereldvoedselprogramma, Samaritans Purse “ ( beurs van Samaritanen), met de WHO Wereldgezondheidsorganisatie en met de Mozambikaanse regering, om een bepaald gebeid te bereiken die het zwaarst getroffen en moeilijkst te bereiken is. We brengen voedsel, zeilen, medicijnen, bouwmaterialen, muskietennetten en andere benodigdheden naar ongeveer 36.000 mensen.

We zijn ons ten volle bewust van de impact die deze annulering kan hebben op uw evenement en we bidden oprecht dat God dit voor Zijn Glorie zal gebruiken! Neem a.u.b. van deze gelegenheid gebruik u met ons te verenigen in voorbede voor de mensen van Mozambique… terwijl wij samen blijven om Zijn handen en voeten te zijn.

Deze videolink laat de ernst van de situatie zien en legt onze prioriteiten in een duidelijke focus: https://youtu.be/zUXCZt2nRuo

Daarnaast zal Heidi deze brief opvolgen met een persoonlijk videoboodschap die u tijdens uw evenement kunt gebruiken als u dat wilt.

Met veel liefde en genade,

————————————

Shelly Prosch

Executive Assistant to Heidi Baker

————————————

www.irisglobal.org


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Fabriekspand

59 Veldstraat

8800 Roeselare

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen