Gratis

Love Revolution tour 2021 - Enkhuizen

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

RSG Enkhuizen

3 Boendersveld

1602 DK Enkhuizen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Love Revolution komt naar Enkhuizen / 23 OKTOBER 2021 / 20:00 UUR / RSG ENKHUIZEN

Over dit evenement

In oktober gaat Love Revolution iets nieuws doen. De afgelopen maanden is er onder leiding van Hanne de Vries hard gewerkt aan het formeren van de enige echte Love Revolution Band. De groep enthousiaste muzikanten kan niet wachten om het land in te trekken. Na een periode waarin het vooral over corona is gegaan, wil Love Revolution jongeren weer met elkaar in verbinding te brengen. Ben jij er bij? Of je nu wel of niet naar een kerk gaat, dat maakt niks uit. Wil je je vrienden kennis laten maken met het geloof? Dan is dit dé kans!

De crew van Love Revolution hoopt met elk optreden dat jongeren door de Geest van God herstel vinden, ze weer stevig met beide benen op de grond zullen gaan staan en ze richting krijgen voor hun leven.

Of het een spektakel wordt? Wie al eens bij een optreden van Hanne de Vries is geweest zal daar niet aan twijfelen. Het belooft een avond vol energie en bemoediging te worden. Naast bekende nummers als “Love Revolution” en “Like You Do” zal er ook nieuw werk te horen zijn. Misschien zelfs wel het eerste eigen werk van de Love Revolution Band…

Het evenement is gratis, een gift voor de onkosten is van harte welkom. Er zal daarvoor mogelijkheid zijn via social media en op de avond zelf.

De op 23 oktober geldende Corona maatregelen zullen worden nageleefd, het maximaal aantal bezoekers is daarvan afhankelijk. Wij hanteren de regel van volgorde van aanmelden.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

RSG Enkhuizen

3 Boendersveld

1602 DK Enkhuizen

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Lighthouse West-Friesland

Organisator van Love Revolution tour 2021 - Enkhuizen

Dit is het team van Lighthouse West-Friesland, een groep fanatieke mensen met hart voor jongeren uit West-Friesland. Elke maand organiseren wij jongerenavonden gericht op aanbidding van God en ontmoeting met elkaar.

Wij geloven dat God de jongeren van West-Friesland niet is vergeten en hebben het verlangen om elke jongeren te bereiken om zo Gods liefde door te geven.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen