Verkoop beëindigd

Love Your Interior 1-daagse Interieurstyling cursus

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Woninginrichter

Regio Delft / Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De 1 daagse Cursus (digitale) Interieurstyling is bestemd voor iedereen die het leuk vindt om met interieur bezig te zijn en wat wilt leren over stijlen, kleuren en trends.

Wat is nou eigenlijk interieurstyling?

Heel simpel uitgelegd betekent het, het stylen van je interieur.

Maar eigenlijk is het veel meer dan dat! Want iedereen heeft zijn eigen stijl en hoe vertaal je dat nu precies naar je interieur?

Tijdens de cursus gaan we digitale moodboards maken met behulp van gratis online programma’s. We leggen je uit hoe je deze programma’s kunt gebruiken en vervolgens vertalen we de moodboards naar de praktijk door gebruik te maken van heel veel leuke accessoires en meubelen in de verschillende style studio’s.

Vervolgens gaan we ook aan de slag met je persoonlijke moodboard, kleuren en materialen en hoe je deze kunt toepassen bij het stylen van je huis!

Tijdens een heerlijke lunch maken we je wegwijs in de wereld van trends.

Wat zijn trends? Hoe komen ze tot stand? Hoe vertaal je de verschillende trends en moet je er rekening mee houden tijdens het inrichten van een ruimte?

Op die vragen gaan we je op deze dag antwoord geven! Al met al een druk en vol programma waarmee je na afloop vol inspiratie naar huis gaat!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Woninginrichter

Regio Delft / Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen