Low/no-code course

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

BCE

Professor Bronkhorstlaan 10-96

3723 MB Bilthoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
We beantwoorden vragen als: hoe selecteer je een Low-code platform? Hoe pak je zo’n project aan? En wat bepaalt het succes van zo'n project?

Over dit evenement

IT-afdelingen kunnen de digitale transformatie nauwelijks bijbenen. De business wil altijd sneller dan IT kan leveren. Bovendien zijn de benodigde programmeervaardigheden niet altijd aanwezig binnen de afdeling en moderne systemen zijn zo complex dat het ontwikkelen zo lang duurt dat de systemen al verouderd zijn als ze worden opgeleverd. Low-code en No-code Applicatie Platformen kunnen hier een oplossing voor bieden.

Wat houdt de Low-code course in?

Tijdens de Low-code course wordt ingegaan op de volgende onderwerpen: - hoe selecteer je een Low-code platform? - hoe pak je zo’n project aan en hoe richt je je eigen projectorganisatie in?- en vooral: wat bepaalt het succes van een Low-code project?

In deze sessie van BCE wordt je in 2 uur bijgepraat over deze aspecten van Low Code-projecten, veelal aan de hand van praktijkcases van BCE. 

Voor wie?

De sessie is bedoeld voor beslissers, (toekomstig) projectleden, product owners en adviseurs/stafmedewerkers.

Waar en wanneer?

Dinsdag 15 september én donderdag 29 oktober van 15:00 tot 17:30 uur - inclusief de mogelijkheid om aansluitend na te praten met een borrel. De course vindt bij ons in Bilthoven plaats. Meer informatie: neem contact op met Kirsten van den Bragt of Suzan Kooij op secretariaat@bce.consulting. Of bel ons op 030-2740328. 

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

BCE

Professor Bronkhorstlaan 10-96

3723 MB Bilthoven

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen