Wat maakt me echt gelukkig? Welke verlangens koester ik en zijn die wel of niet duurzaam? Hoe kan ik samen met anderen deze dromen verwezenlijken? Hoe zet ik de eerste stappen naar mijn stip aan de horizon? Met Discover Your Happiness maak je drie avonden vrij voor jouw dromen en hoe jij jouw leven het liefst inricht. En dat doe je in deze 3-delige cursus actief met andere twintigers en dertigers met behulp van creatieve werkvormen en vanuit de positieve psychologie.

Met LoZ Amsterdam zijn we een open community voor young professionals die houden van echte relaties, spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling. Er haken altijd nieuwe mensen aan dus van harte welkom, er is plek voor 15 twintigers en dertigers. De cursus wordt gegeven door een psychologe en een ondernemer en biedt behalve individuele opdrachten ook een variatie aan creatieve werkvormen, gespreksoefeningen en (wetenschappelijke) literatuur.

Wat je aandacht geeft groeit! De drie dinsdagavonden zijn 15 en 22 en 29 mei en sluiten inhoudelijk naadloos op elkaar aan. Avond I gaat over de invloed die je zelf kunt uitoefenen op jouw geluksgevoel, op avond II ontdek je wat jouw diepste droom of passie is, op avond III maak je concreet hoe je dit diepe verlangen actief kunt gaan leven.


Kosten: €70 hele cursus, €25 per avond; koffie & thee inclusief
Locatie: De Schrijverslounge, Singel 382
Tijdstip: 20.00 – 21.45 uur
Data: dinsdag 20.00 uur op 15 en 22 en 29 mei